Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i Amelka tez do tego czasu będzie "w zamknięciu"(Maksio miał łóżeczko z opuszczanymi bokami- cudne,stare,drewniane,jeszcze po naszym znajomym- było duże,boki w połowie taki zawias miały ,że mozna było je opuścić,spał w nim 4 lata
- dopóki nie przeprowadzilismy się i łóżeczko wróciło do właściciela
no to właśnie u nas tak było. my też wychodziliśmy w sumie w każdą pogodę oczywiście w granicach rozsądkuJa na szybko,bo Amelka juz stoi przy mnie i domaga się Africa krzycząc"lalala"...
Nat- bo ja mam takie krzesełko do karmienia,które rozkłada się na stolik i krzesełko- jak ustawię jedno na drugim to mam wersję wysoką,a jak jedno przy drugim,to niską.Jak coś robię,wolę jednak mimo wszystko "dla bezpieczności" w tej niskiej ją sadzać- nigdy nie wiadomo.
Co do spacerów w każda pogode to u nas tez tak było,aż są siedzi nas zaczepiali i głowami kręci9li,że dziecko tak codziennie na dworze mimo paskudnej pogody.A to przecież JA bohaterką byłam,JA!!!;-)
Bunt wózkowy staram sie w zarodku tłumic,mając w pamięci niedawny,gdy według niej najlepszą pozycją do jazdy było na stojąco trzymając sie budki.
A co do płaszczyka,to tak sobie pomyślałam,że jak kupię taki "wielki" to będzie miała" na potem",jak już eksplorowanie kałuz itp. się zacznie)).

. No ale odpaliłam google i sobie przypomnialam.
) , a jakby jeszcze sobie z niego wyszedł i np. przyszedł sam w nocy ,zamiast ja wstawac do niego , to juz byloby calkiem milo ;-)
jak wstała o 9 tak od godziny już marudzi i trze oczyska a spać niet i już
ps. chociaż jak porównam jakie "hhhh" szło od kaflowego a jakie idzie od tego to nie ma porównania... sama jak podejdę blizej niz pół metra do tego to już mi "hhhhhh" a co sie dziecku dziwić
dzieć maruda, mąż rozlazły, ja toże, a jeszcze korki dzisiaj mam... NIE CHCE MI SIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ