natolin
Fanka BB :)
Happybeti faktycznie coś pozmieniali na forum...
Kasis zmartwiła mnie ta wiadomość :-(
Elwirka współczuję nocki!!!
Ja właśnie niedawno się obudziłam, tzn zostałam obudzona, bo sama to bym się na pewno o tej godzinie nie obudziła ;-) zimno, szaro, nie znoszę jesieni.
buźka dziewczynki, idę zaraz do kuchni po kawę i ciasto, bo mam jeszcze dużo ;-)
Mamaagusi wszystkiego naj dla Agusi i gratki dla Ciebie!
Elusia sto lat w zdrówku i radości dla Natalki!
Uska, Pszylaszczka, Mona bywacie tu jeszcze? sto lat dla Waszych dzieci!
Kasis zmartwiła mnie ta wiadomość :-(
Elwirka współczuję nocki!!!
Ja właśnie niedawno się obudziłam, tzn zostałam obudzona, bo sama to bym się na pewno o tej godzinie nie obudziła ;-) zimno, szaro, nie znoszę jesieni.
buźka dziewczynki, idę zaraz do kuchni po kawę i ciasto, bo mam jeszcze dużo ;-)
Mamaagusi wszystkiego naj dla Agusi i gratki dla Ciebie!
Elusia sto lat w zdrówku i radości dla Natalki!
Uska, Pszylaszczka, Mona bywacie tu jeszcze? sto lat dla Waszych dzieci!
wstawałam do młodej chyba z 6-7 razy. A to wszystko przez to że jest tak zimno bo mimo że ją ciepło ubrałam to zimną miała buzię, plecki chłodne, dzieć sie budził z płaczem. Jak ją kocykiem okrywam to ona w płacz bo nie lubi jak ją coś "ogranicza" :/ i tak w kółko, co chwila sie przebudzała bo a to zimno a to kocyk :/ masakra :-( próbowałam ją do nas wziąć ale kompletnie sie rozbudziła. jak Ci pier*** fachowcy dzisiaj nie przyjdą to normalnie pójdę z nią spać na klatce bo tam jest cieplej niż w mieszkaniu
to sie wyżaliłam ufff....
widzę, że foum ku lepszemu zmierza. Jakiś nowy edytor itp. itd. mi się podobuje w każdym razie ;-) idu karmić Młodą i wracam nadrabiać.
.Za skomplikowane...
-Wczoraj zapomniałam kilku drobiazgów(jak np. papier toaletowy;-)) i musiała wieczorem wyjść.Nie padało mocno,postanowiłam wziąć "parasolkę" coby się z "grzmotem" nie tarabanić i okryć ją folią.A moje dziecko w ryyyyk

Apropo folii i deszczu to u nas od rana leje i nie zapowiada się, żeby jakkolwiek ta kwestia zmianie dzisiaj uległa. Alicja wprawdzie katar ma nadal ale wczoraj miałam cichą nadzieję, że jak będzie ładnie to chociaż na chwile wyjdziemy a tu o