reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Bry... choć dla Nas nie bardzooo
Oliwia dziś całą nockę płakała :-(, ja może raptem spałam jakieś 3 h.
Znowu wdarła się jakaś infekcja, oczywiście zamiast do żłobka poszłyśmy do dr, gardełko czerwone, z nosa się leje, zęby kolejne na wylocie, oskrzela i płuca czyste. Wzięłam sobie 1 dzień opieki bo po takiej nocce to pracować się nie da. Teraz Kruszynka zasnęła a ja zamiast położyć się obok niej siadłam do kompa...
Postaram się Was nadrobić jeszcze dziś.

hejka
Miłoszowi coś się poprzestawiało i w nocy ok.3 ma najlepszy czas na zabawe...szaleje,skacze,śmieje się i w ogóle jest wtedy najbardziej aktytwny:baffled:widać wtedy to szczęście w jego oczach,gorzej jednak ze mną bo jestem mało przytomna przez te jego harce:dry:

Kaniu zdrówka i jeszcze raz zdrówka dla Oliwki:-)Mam nadzieje że teraz będzie już tylko lepiej:tak:
Beti hihi dlatego ja nawet już nie układam w szafkach bo mój Miłosz też lubi tylko poukładane z niej wyrzucać a tak mam spokój:-)

no i faktycznie straszne tu pustki...idę uśpić Miłosza i zaraz wróce to mam nadzieje że cosik się tu towarzystwo weźmie za pisanie:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kania-dołączam do Elwirki:tak:- do łóżka marsz,nadrobić zawsze zdążysz,musisz odpocząć:***Zdrówka dla Oliwki- pewnie jak ząbki wyjdą,to jej minie.
Rysia,zazwyczaj tez nie układam,ale wczoraj robiłam wielkie segregowanie,to tak przy okazji;-)
Ode mnie tez wszystkiego najnajnaj - grzecznych i mądrych dzieciaczków dla naszych koleżanek- nauczycielek:-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry