reklama

Październikowe Mamy 2010

Natolinko a co się dzieje??czyżby to nieporozumienie z friendem tak negatywnie na Ciebie wpłynęło?!!głowa do góry-napewno niebawem poczujesz się lepiej czego Ci życzę:-)

Milutek śpi (spacer już dzisiaj zaliczył) a ja się kaffkuje i powoli zbieram się do szkoły (muszę wyjść o 15.ale zanim się zbiorę;-)) po ostatnie wpisy z zaległej sesji...

reklama
witam się
my już po kontroli u lekarza i jeszcze coś tam niuni zalega. Do żłobka w poniedziałek może iść ale jeszcze w czwartek mamy przyjechać na kontrole. Przyanjmniej odpadł jej jeden syrop który piła 3 razy dziennie. Teraz ma drugi raz dziennie i pół dawki + inhalacje dalej.
W drodze powrotnej niunia dotała ikeowskie mule. Szału nie ma.

Natolin wiesz ja też jeszcze od urodzenia Laury nigdzie sama nie wyszałam. Nie licząc pracy. Nawet na wkupnym szefa przyjechałam z Laurą, posiedziałam 2h i wróciłam do domu. W pracy przywyjściach to mnie nawet nie liczą.

Dziulka moja też ostanio zrobi nawet 5 normalnych.
Gratki gadułki. Moja raczej trenuje chodziarstwo niż mówienie.

Strip życze zdrówka

Elizabennett w weekendy maszwolne czy pracujesz? Ja to zawsze licze od weekendu do weekendu.

happy mi zaczeło działas ja zmieniłam na nowszą przeglądarke opere. Ale przyznam się że administrator bardzo się przejął i starał się pomoc.
Gdzie masz to słonko? Bo u mnie nie ma. Zresztą mnie taka pogoda jak jest bardzo się podoba. Niunia ma grubą kurtkę z futre wkoło kaptura i wygląda jak czerwona beza ;-)

Kania zdrówka dla niuni

Tak a dziś moja zaliczyła zjedzenie pierwszego misią Harribo. heh mama fujara zostawiła paczke na stole i nie schowała wieczorem. W efekcie dziecko rano spacerowało a mama się ubierała. Jeden już był w buzi, jak zobaczyłą że do niej lece to szybko połnęła i zdązyłą złapać całą garść z torebki. Wyrwałam ale jednego niestety zjadła. Nawet nie wiem czy go połknęła czy pogryzła.Mam nadzieje że się rozpuści.

witam poludniowo... moje dziecko przechodzi okres jakiegos buntu... od paru dni na obiad zanim sprobuje co w miseczce to odpycha i ryczy, dopiero jak ja opierdzielimy i lapie ja za te lapki odpychajace to przestanie i zaczyna jesc. potem trze oczka zeby na sieste. polozymy a chwila potem ryk. kurde jakis dziwny okres jest od okolo 4 dni.... dzisiaj rano podobno tak nasadzila w pieluche ze malz o malo nie puscil pawia a pieluszka przebrala.... nie sraczka ale wieeelka kupa. teraz w poludnie jakies mini chrosteczki na dupencji widzialam ale posmarowalam mascia i powinno jej przejsc.

wlasnei robie lazanie a potem ide spac:)))

Miłosz na spacerku a ja uciekam załatwić kilka spraw na uczelni i spotkać się na kaffkę z kumpelą..a Wam wszystkim życze miłego piątkowego popłudnia:-)

witam. nadal się źle czuję... baa chyba nawet trochę gorzej niż wczoraj. i ja nie wiem jak na to wesele jutro pojedziemy tym bardziej, ze to prawie pod Warszawą... dobrze że do pomocy mam mamę bo bym z Agusią nie dała rady sama.

Ida oj żałowałam żałowałam heheh ale też się trochę przeraziłam bo to troche za małe dziecko na cukierki.
Moja narazie ma początki z mule zobacze czy się spodoba. Napewno to jest inteligentna zabawka. Masz jeszcze pomysł na inne inteligentne?

Dziulka z tym sra............m witam w clubie ;-). Moja to chyba z przejedzenia. Siedzi cały tydzien z mamunia która jej dogadza jak może.
Lazanie powiadasz mniam mniam. Oj zjadałbym ale nie chce mi się robić zreszta oprócz płatów makaronowych nie mam nic.Ja dziś skromnie biały barszczyk z jajeczkiem i białą kiełbaską.

Laura własnie wstała po 2.5h drzemce w dodatku z wielkim rykiem bo głodna. Zjadła i się bawi.

reklama
qrka wodna, faktycznie piątek dzisiaj:szok:nie wiem na jakim świecie ostatnio żyję...
i przykro mi że ja nie mogę napisać co w tej chwili robi moja córcia bo nie wiem... pewnie spaceruje z babcią... brakuje mi spacerów z nią... w ogóle mi jej brakuje... chociaż dzisiaj to sie nawet dobrze złożyło że zamiast w domu ze mną to u babci jest. może mniej zarazków się nawdycha:baffled:
ja szamam obiadek, ziemniaczki z koperkiem, filety rybne i pomidorki:-D
mamaagusi, a tyś chora, niewiasto??? boszzzzzzzz, ja naprawdę nie wiem co sie u was wszystkich dzieje, takie przeciągi robię na tym bb... zdrówka duuuuuuuuuziooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry