reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dawidowe to ja szybko idę nalać sobie kolejną lampeczkę by dotrzymać Ci towarzystwa:-Dno i czekam aż więcej NAS pojawi się na bb by e-spotkanie towarzysko się rozkręciło:tak:

Edit:no i może dzisiaj uda mi się dobić do 1000 posta...achhh zrobię wszystko by mi się to udało i bym miała dalej co oblewać;-)

no Dawidowe to teraz kolej na sobieskiego drina...bo nie wiem czy słyszałaś ale minister(ka) zdrowia leczniczo nakazała opróżniać lodówkę z produktów które nieco za długo w niej zalegają coby złe bakterię nie miały się czym żywić (aaa zapomniałam wspomieć że to taki dziwny gatunek co lubi bardzo temp.ujemne)więc dla zdrowotności wypij wszystko co w niej za długo stoi:-Dno to zdrówko!!!!:-D:-D

Jestem i ja :-) co prawda tylko w przelocie ale zawsze ;-)
Dopiero co wróciliśmy od lekarza bo Patryk nam się przez ręce przelewał i gorączke miał, katar mu ciągle nie przechodzi ehh :-( ale nie jest najgorzej, płuca i oskrzela czyste, gorączka przeszła, ogólnie to delikatna infekcja wirusowa i musimy czyścić nosek i go inhalować czyli standard :blink:

rysia
, dziękuje ci za ściągnięcie mnie na bb :***

Wszystkim nauczycielkom forumowym wszystkiego co najlepsze z okazji ich dzisiejszego święta :-)

A reszcie mamuś przesyłam buziaczki :* i uciekam :-pMiłego wieczorku!

aaa chciałam jeszcze napisać, że powrót do pracy wcale nie jest taki zły jak się wydaje ;-) Jestem mile zaskoczona bo mam mega zapał do pracy i czuje się z tym dobrze :-)

Cześć dziewuszki!! Jezdem i ja!! Już myślałam, że nigdy nie napisze!!! Wybaczcie, że nie będę dziś nic nadrabiać, bo nie mam na to siły. U nas dobrze
:tak: ja dziś o 14 skończyłam pracę i dopiero w poniedziałek na nockę idę, więc szykuje mi się niezły weekend :-) z Julcią. Ogólnie fajny tydzień miałam bo o 15 byłam już w domku i do 19 z Julką. A, że było dość ładnie to wychodziłyśmy na spacery! Tylko kondycyjnie coś kiepsko się czułam, myślałam, że to przez pracę, ale przedwczoraj dostałam okres i już wiem skąd te samopoczucie i zmęczenie! Jak tylko się wybił poczułam się o niebo lepiej!
Julka już biega :tak:i staje się taka samodzielna! Cieszy się, jak wracam z pracy, ale także z tego, że więcej czasu spędza z babcią! Babcia radzi sobie super tylko za dużo ciasteczek daje wnusi :angry::-D tatuś też spisuje się na medal!! Ogólnie nie jest źle, ja nie lubie narzekać na swój los :confused::-D Kurcze tesknie za Wami dziewuszki!!! Teraz mam dłuższy weekendas to popisze z Wami!!!

A WSZYSTKIM SOLENIZANTOM I JUBILATOM WSZYSTKIOEGO NAJ OD E-CIOCI I JULCI

rysia pije pije

ja tez wlasnie otworzylam mocne piwko:)))

do tego wpierniczam chrupki kukurydziane Leanderkowca....

bylismy popoludniu na spacerku, piekna pogoda. u nas od paru dni poranki sa szare i beznadziejne a popoludnia ponad 20. spotkalam tam pare mamusiek co z dziecmi przychodza i jedna mi powiedziala ze to co Leane ma to nic innego jak zeby. mowilam jej co Leane jadla w ostatnich dniach i ile i nie ma prawa od tego srac az tak. ale dzisiaj sie uspokoilo bo wczoraj 4 kupy giganty a dzisiaj tylko dwie. ogolnie to ja nie wiem co te matki z dziecmi robia.... kolezanka Leane, Angéline, 4 mce starsza ciagle brudna jak cholera calutka, jeszcze nei widzialam tego dziecka czystego....usmarkana, koza wisi, koszulka brudna, chlodnawo pod wieczor a ona w geterkach i butkach bez skarpetek. moim glizdusiem sie mamusie podniecaja wszystkie jak jedna ze ona ciagle czysta i ladnie ubrana,ze nawet jak cos je to sie tak nei brudzi jak ich dzieci....swoja droga Leane jak ma cos na palcu - np jogurt jak palucha wsadzi w kubeczek to jej sie to nie podoba i od razu daje znac. ja tez taka bylam ze z powodu deczka piasku czy ziemi potrafilam z rykiem do domu leciec myc rece....ogolnie fajnie na tym placu bo przy okazji poznalam dwie polki starsze ode mnie ktore maja juz 2 i 3 dzieci w wieku szkolnym. jedyne co mnie wkurzylo to mama tej Angeliny puscila ja ze zjezdzalni metalowej sama z gory na dol w pozycji lezacej i to dziecko jechalo jak bezwladna lalka!!!! jakby sie tak walnela porzadnie to co by bylo?????? moj malz tez spojrzal na to gardzaco.... przeciez to dziecko ma 16 mcy! fakt ze zasuwa chodzi biega i wspina sie na wszystko co moze ale nie pochwalam tego zachowania ze zjezdzalnia.

poza tym nowe umiejetnosci Leane:

mowienie NIE po polsku i francusku co mnei smieszy bo rob przy tym wielkie oczy i taka zatroskana mine
-nauczylismy ja tanczyc na dupce i sie kolysac do muzyki, ruszac raczkami do muzyki, ja dzisiaj nauczylam Leane pokazywac " puk puk " w glowe:))))))))no i od wczoraj Leane sie lapie za glowe jak mowie " ale Leane ma duuuzo proeblemow":))))

jutro moze mnei nie byc na bb wieczorem bo moj malz ma urodziny w poniedzialek i z moja mama robimy mu sprajsa jutro:)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry