Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no i czekam aż więcej NAS pojawi się na bb by e-spotkanie towarzysko się rozkręciło
no to zdrówko!!!!

Miłego wieczorku!
ja dziś o 14 skończyłam pracę i dopiero w poniedziałek na nockę idę, więc szykuje mi się niezły weekend :-) z Julcią. Ogólnie fajny tydzień miałam bo o 15 byłam już w domku i do 19 z Julką. A, że było dość ładnie to wychodziłyśmy na spacery! Tylko kondycyjnie coś kiepsko się czułam, myślałam, że to przez pracę, ale przedwczoraj dostałam okres i już wiem skąd te samopoczucie i zmęczenie! Jak tylko się wybił poczułam się o niebo lepiej!
i staje się taka samodzielna! Cieszy się, jak wracam z pracy, ale także z tego, że więcej czasu spędza z babcią! Babcia radzi sobie super tylko za dużo ciasteczek daje wnusi 
tatuś też spisuje się na medal!! Ogólnie nie jest źle, ja nie lubie narzekać na swój los 
Kurcze tesknie za Wami dziewuszki!!! Teraz mam dłuższy weekendas to popisze z Wami!!!rysia pije pije