reklama

Październikowe Mamy 2010

DLA WSZYSTKICH PAŹDZIERNIKOWYCH NAUCZYCIELEK OGROMNE BUZIAKI Z OKAZJI WASZEGO ŚWIĘTA:*******

Iduś ja też tęsknie za codziennymi spacerkami z moją córunią......dlatego w weekendy zawsze z nią wychodzę....w ogóle cały czas jestem z nią..nadrabiam wtedy swoją nieobecność w tygodniu:///

Roxi zdrówka dla Patrysia:*****

lolisza witaj nie ogólnym:))) dawno tu nie zaglądałaś:)

mamaagusi zdrówka dla Ciebie obyś mogła jutro na to wesele pojechać!!***

rysia ja też winko samotnie pije:)) ale czerwone:)) to moje ulubione:)

reklama
a ja chyba cos dzis tez wypije i bedzie to piwo malinowe. Mysle ze jest dosc chlodne jak jest w lodowce jakies 3 miesiace :-D
no ja myslę, że ciepłe to ono nie będzie:-D:-D:-D
Rysia niestety mama tylko jedno piwo a juz koncze. Ale jeszcze mamdrink sobieski jeden i caly litr wodki hihihihihi wodka lezy juz lata hahaha

Zapraszamy reszte AA
melduję się:cool2:

i stukam grzanym pifkiem z miotkiem:cool2:a co! zapiję później coldrexem:-D
Misiaczek śpi, tatuś usypiał więc grzecznie zasneła, po wczorajszej akcji "speszylformami":dry:
nie mam weny, a ślubny zagląda mi przez ramie co już w ogóle mojej wenie robi "paszławon":angry:
no bo jak tu komentować jego poczynania (haniebne) jak inwigiluje paszczur

Hej! Wpadam na chwilę, żeby podziękować za życzenia urodzinowe dla Laury i dla mnie z okazji dzisiejszego święta. Również życzę wszystkim byłym, obecnym i przyszłym solenizantom sto lat i wszystkiego najlepszego dla mamusiek nauczycielek.

Roxi no to zdrówkadla Ptysia.
Widzisz sama się dziwiłaś jak ja do pracy wróciłam i mi sie podobało ;-)

Rysia postaram się opróźnic lodówkę bo miejsca nie mam na jedzenie ;-)

Paolcia to migiem prosze mi sie tu pojawic

Sarisa czuje sie zaniedbana nikt mnie nie chce przeleciec

Ida no troszke piwko było zimne ale było za to mnie gorąco zrobiło sie jak nie wiem. heh te okropne kaloryfery bez nich zle a z nimi za gorąco hahahah

no to już po moim winkowaniu...Miłosz wstał pełen sił do zabawy:-)a więc winko zamieniam na urozmaicenie czasu mojemu dzieciowi....dobrze że ja go tak bardzo kocham,bo gdyby było inaczej to trudno by mi było wymienić te % na cosik innego;-)Dobrej nocki...i już lecę do mojego "ŚPIOSZKA":szok:

Pizza zjedzona, piffko wypite, mąż ogląda tv a ja nareszcie troszke nadrobiłam różne wątki :-) ale na główny już siły brak :sorry2:

paolcia, ciesze się, że u ciebie ok :biggrin2: u nas też ciasteczka są na porządku dziennym :-D

ida, co ten twój mężulek znowu nawywijał ?;-)

dawidowe, póki siedziałam w domu, to jakoś nie potrafiłam sobie wyobrazić miłego siedzenia w pracy :no: tym bardziej że jak szłam na zwolnienie to cieszyłam się, że odpoczne od gęstej atmosfery :dry: ale teraz wróciłam z nowymi siłami i nawet po pracy robie różne rzeczy coby być lepiej w pracy przygotowaną i zorientowaną :-)

Późna już pora więc zmykam wkońcu ... Dobranoc!

no pięknie, wciągłam sie w zakupowy nasz wątek, drugi grzaniec się wypił a tu puuuuuuuuuuusssssssssssssssttttttttttttttttttttttttooooooooooooooooooo:szok:gdzie dziula, maqc, rysiek dalej zabawia "śpiocha"??????????????????
paszczur chrapać zaczyna. ale resztkami sił coś tam kombinować zaczyna:cool2:eeeee, padł zanim skończyłam pisać:dry:nie żebym miała ochotę, ale ja mam chyba większe "potrzeby" niż dawidowe,
WŁAŚNIE, LASKA, JAK TEN TWÓJ LUBY???????????? przy najgorszym scenariuszu do kiedy w woju???????????
w ogóle po co ja piszę jak już pewnie wszystkie śpią:baffled:

ps. roxi, już pisałam po południu a powtarzać nie mam sił bo mnie szlag trafia jak sobie przypomnę:dry:i wiesz co? rozumiem cię, kiedy piszesz że system dom-dziecko-praca jest fajny;-)nawet to że korki mam "z niekoniecznie dorosłymi" ludziami to już i tak jakieś wytchnienie od mojego roczniaka:cool2:ale i tak za nim tęsknię:-(

Iduś ja nie śpię, ale nadrobić nie dam rady. Już i tak nie wiem jak możliwe, że o tej godzinie nie śpię.
Chyba to wszystko z nerwów dzisiejszego dnia. Po prostu oszaleję kiedyś!

reklama
ida, tęsknić to i ja tęsknie :tak: ale nie powiem, zdrowo sobie czasem tak potęsknić ;-)

Boziu czy ja wkońcu pójde spać :szok: chociaż nie wiem czy właściwie jest sens bo Patryk się ciągle przebudza więc nocka bedzie z atrakcjami :confused2: że też człowiek wogóle snu potrzebuje, przeciez tyle ciekawych rzeczy na świecie do zrobienia jest a my tyle czasu w łóżku tracimy :rofl:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry