makuc
Fanka BB :)
no to teraz od A do Z.
ELIZA i Ciebie też e-zarazki dopadły? współczuję... obyś szybko do zdrowia wróciła. Odnośnie Twojej pracy to z opisów zaczyna mnie coraz bardziej ciekawić. Na rozprawach sądowych jako kto jesteś? świadek? czy coś w tym stylu? albo może jakiś ekspert? sama nie wiem jak to nazwać, gdyż akurat z sądem miałam tyle wspólnego co nic. A wygląd typowo amerykański i ja czasami u nas w PL uskuteczniam, aczkowiek wyglądam wtedy naprawdę tragicznie i nawet mój D. mówi wówczas, że wychodzę na ulicę ludzi straszyć ;-) ale mnie to (delikatnie mówiąc) mało obchodzi. Jak komuś się nie podoba to niech nie patrzy. O! a i jeszcze takie pytanko: Wy ze ślubnym jakieś dyżury odnośnie porannego wstawania macie?
ELWIRKA miło by było gdybyś czasami coś więcej tu napisała. Poza tym cieszę się, że nocka do spokojniejszych należała dzisiaj. Oby teraz coraz więcej takich było.
HAPPY
MAŁA_MI wow! jestem pod ogromnym wrażeniem tematu pracy mgr, który wybrałaś. Możesz coś więcej o tym napisać? znaczy na czym to wszystko polega (tak w skrócie of kors)? plis. Odnośnie mojej pracy i równoczesnej opieki nad Alutką to ciężko jest, nie ukrywam i momentami mam ochotę olać to wszystko i się tylko na dziecku skupić. Ale że nie od dzisiaj wiadomo, że bez pieniędzy nie ma nic to zaciskam zęby i "walczę" :-( Twoi teściowie natomiast są nawet niegodni krytyki z mojej strony. Napiszę tyle: piip

i współczuję, że musisz to wszystko przechodzić, bo kurcze ja rozumiem - nie lubią Was, tak? ale czym Łukaszek zawinił, żeby jego uroczystość olali? 

NAT mi na gardło ostatnio bardzo septolete plus ale w areozolu pomogło. Aktualnie jest jednym z silniejszych "wspomagaczy" walki z chorobami gardła na rynku, więc może jak drapanie w gardle będzie się wzmagać to sięgnij po to? żałujesz tego, że jesteś wrażliwa? mi się wydaje, że to zaleta jest raczej. Chociaż ja od Ciebie chętnie i tą szczerość i wrażliwość bym przyjęła. Bo u mnie ostatnio z jednym i drugim kiepsko. Z tym, że ten brak szczerości u mnie poprzez niekomentowanie pewnych spraw (i nie chodzi tu o forum ale ogólnie o życie i sprawy prywatne) się objawia. A czasami zdecydowanie lepiej byloby po prostu powiedzieć wszystko ot tak - jak facet - prosto z mostu i kropka.
KASIA zębowe gratki dla Paffcia.
DZIULKA przypomniałaś mi, że u nas w zlewie dalej naczynia z wczoraj o umycie wołają

o KANIA @ dostała
a już myślałam, że;-)
odnośnie mojej paranoi to ja mam same takowe ostatnio, więc tymczasem trzeba z tym do porządku dziennego przejść...
RYSIAczku a czemu Ty Kobieto tych gości nie przegoniłaś delikatnie coo? jak miałaś obawy to trzebabyło do mnie dzwonić. Ja bym już im powiedziała to i owo, co by sobie won pajszli. a tak serio to nie lubię ludków, którzy wyczucia czasu nie mają.
KROMA 6 zębów na raz
bosz. A z gratkami dla dzielnego Arka poczekam, az wszystkie wyjdą i już po sprawie będzie.
DORIS nie no takiej nocki to tylko zazdrościć mogę. Szkoda, że u nas ostatnio sajgon nie z tej ziemi w tej kwestii. No i mam nadzieję, że jutro jednak uda Ci się coś więcej napisać :*
MAMAAGUSI przydałby się ten Twój kolega na BB oj przydał
odnośnie zębów to wydaje mi się (aczkolwiek ja się na tym kompletnie nie znam), że jeszcze spokojnie możesz trochę poczekać. Zobaczysz, że zaczną wychodzić Adze jak grzyby po deszczu w momencie, kiedy najmniej się tego spodziewać będziesz. Poza tym przeczytałam coś co mnie w szok wbiło... wstyd Ci mi odpisywać? ejjjj noooo weee.... :-(
CZARODZIEJKA od dzisiaj określenie PMS na Twoje SN zamieniam. Genialne jest.
musze chwile odsapnąć. reszta potem

ELIZA i Ciebie też e-zarazki dopadły? współczuję... obyś szybko do zdrowia wróciła. Odnośnie Twojej pracy to z opisów zaczyna mnie coraz bardziej ciekawić. Na rozprawach sądowych jako kto jesteś? świadek? czy coś w tym stylu? albo może jakiś ekspert? sama nie wiem jak to nazwać, gdyż akurat z sądem miałam tyle wspólnego co nic. A wygląd typowo amerykański i ja czasami u nas w PL uskuteczniam, aczkowiek wyglądam wtedy naprawdę tragicznie i nawet mój D. mówi wówczas, że wychodzę na ulicę ludzi straszyć ;-) ale mnie to (delikatnie mówiąc) mało obchodzi. Jak komuś się nie podoba to niech nie patrzy. O! a i jeszcze takie pytanko: Wy ze ślubnym jakieś dyżury odnośnie porannego wstawania macie?
ELWIRKA miło by było gdybyś czasami coś więcej tu napisała. Poza tym cieszę się, że nocka do spokojniejszych należała dzisiaj. Oby teraz coraz więcej takich było.
HAPPY
ano.A co do forum,to albo wszystkie w garśc się weźmiemy i postaramy,by dawny klimat wrócił,albo...pozostaje nam zaakceptowac kolejną ewolucję...Panta rei...
MAŁA_MI wow! jestem pod ogromnym wrażeniem tematu pracy mgr, który wybrałaś. Możesz coś więcej o tym napisać? znaczy na czym to wszystko polega (tak w skrócie of kors)? plis. Odnośnie mojej pracy i równoczesnej opieki nad Alutką to ciężko jest, nie ukrywam i momentami mam ochotę olać to wszystko i się tylko na dziecku skupić. Ale że nie od dzisiaj wiadomo, że bez pieniędzy nie ma nic to zaciskam zęby i "walczę" :-( Twoi teściowie natomiast są nawet niegodni krytyki z mojej strony. Napiszę tyle: piip

i współczuję, że musisz to wszystko przechodzić, bo kurcze ja rozumiem - nie lubią Was, tak? ale czym Łukaszek zawinił, żeby jego uroczystość olali? 

NAT mi na gardło ostatnio bardzo septolete plus ale w areozolu pomogło. Aktualnie jest jednym z silniejszych "wspomagaczy" walki z chorobami gardła na rynku, więc może jak drapanie w gardle będzie się wzmagać to sięgnij po to? żałujesz tego, że jesteś wrażliwa? mi się wydaje, że to zaleta jest raczej. Chociaż ja od Ciebie chętnie i tą szczerość i wrażliwość bym przyjęła. Bo u mnie ostatnio z jednym i drugim kiepsko. Z tym, że ten brak szczerości u mnie poprzez niekomentowanie pewnych spraw (i nie chodzi tu o forum ale ogólnie o życie i sprawy prywatne) się objawia. A czasami zdecydowanie lepiej byloby po prostu powiedzieć wszystko ot tak - jak facet - prosto z mostu i kropka.
KASIA zębowe gratki dla Paffcia.
DZIULKA przypomniałaś mi, że u nas w zlewie dalej naczynia z wczoraj o umycie wołają

o KANIA @ dostała
a już myślałam, że;-)
odnośnie mojej paranoi to ja mam same takowe ostatnio, więc tymczasem trzeba z tym do porządku dziennego przejść...RYSIAczku a czemu Ty Kobieto tych gości nie przegoniłaś delikatnie coo? jak miałaś obawy to trzebabyło do mnie dzwonić. Ja bym już im powiedziała to i owo, co by sobie won pajszli. a tak serio to nie lubię ludków, którzy wyczucia czasu nie mają.
KROMA 6 zębów na raz
bosz. A z gratkami dla dzielnego Arka poczekam, az wszystkie wyjdą i już po sprawie będzie.DORIS nie no takiej nocki to tylko zazdrościć mogę. Szkoda, że u nas ostatnio sajgon nie z tej ziemi w tej kwestii. No i mam nadzieję, że jutro jednak uda Ci się coś więcej napisać :*
MAMAAGUSI przydałby się ten Twój kolega na BB oj przydał
odnośnie zębów to wydaje mi się (aczkolwiek ja się na tym kompletnie nie znam), że jeszcze spokojnie możesz trochę poczekać. Zobaczysz, że zaczną wychodzić Adze jak grzyby po deszczu w momencie, kiedy najmniej się tego spodziewać będziesz. Poza tym przeczytałam coś co mnie w szok wbiło... wstyd Ci mi odpisywać? ejjjj noooo weee.... :-( CZARODZIEJKA od dzisiaj określenie PMS na Twoje SN zamieniam. Genialne jest.
musze chwile odsapnąć. reszta potem

Ostatnia edycja:
) ale taka jest chyba cena jego powrotu do zdrowia 
W dodatku mąż się ze mną ciągle o miejsce przy kompie bije
Ale jak już usiąde, nadrobie wszystko i wszystkim odpisze to to będzie naprawde supermegawypasiony post
promise!
to tyle ode mnie
upierdliwość ponad wszystko. ech. Za wieści od DAWIDOWE :* ślę i na megawypasionego posta czekam.
.
. Co prawda jeszcze jakieś 7 by się przydało wywalić,ale może na wiosnę
ona akurat nie rzuca się aż tak, ale to pewnie dlatego że zanim ona to zrobi to ja ją już czymś staram się zaciekawić... to mój jedyny sposób na odwrócenie jej uwagi od rzeczy zakazanych (np.śmietnik) lub niepoządanych (np.rączki)... moja jak TRIDULKI słucha to siedzi chwilę w jednym miejscu, ale i to nie za długo bo przecież "tany tany" trzeba odstawić, nie?