reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej dziewczynki:-) U nas przygotowania do roczku Karolka,tort jest,świeczka i balony są:tak:
Mąż pojechał kupić jakiegoś szampana dla Karolka bez % :-D
Cieszę się że będziemy tylko w trójeczkę!!!
Ja sobie nie wyobrażam jak np.Kasis robi wspólny roczek,ja to nerwus jestem (odkąd jestem z moim mężem)
Chrzcin nie robiłam,tylko kościół i to wszystko,mąż nalegał aby zrobić jak u ludzi czyli w jakiej restauracji ale ja się go spytałam dla kogo? dla jego rodziny? przez 4 miesiące byłam z Karolkiem w PL i jego mama babcia Karolka nie przyjechała go odwiedzić przez ten czas(mieszka od nas 20 minut drogi autem) a siostra udała że nas nie widzi w sklepie,stała koło nas:wściekła/y:
I miałam robić bo wypada itd ja nie lubię nic na pokaz i żeby ładnie było:no: Ale to moje zdanie i uważam że każdy robi jak chce i jaką ma sytuację!!

Silve i Nancy- Sto Lat dla Waszych Roczniaków i dla Was:-)

Dawidowe mam nadzieję,że u WAS już wszystko ok i Laura czuje się dobrze

miłego wieczoru dla wszystkich i buziaki dla maluchów

Pudzianek już śpi, a ja jak na złość marzę o zimnym piwie, którego wypić nie mogę ze względu na gardło, więc idę się kąpać.

a jednak nie usnął...

Ostatnia edycja:
Kania pytasz co u mnie. Zawalona jestem robotą. Cały weekend zamiast odpocząć to coś robiłam: pranie, sprzątanie, gotowanie i sprawdzanie ooooooooogromniej ilość sprawdzianów itp. Poza tym wqr.iona jestem na maxa, bo koleżanka z pracy 2 tydzień jest na L4 i mam łączone grupy i średnio jest to 30 osób, a czasem i więcej. Siąść za bardzo nie mają gdzie, ja nie mam jak zrobić sprawdzian i w ogóle muszę się nakombinować, żeby robić takie tematy, których obie grupy nie miały. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A co więcej? Czas jakoś przez palce przelatuje. Nawet poczytać nie mam jak co tu piszecie tylko strony przewijam i sprawdzam czy jakimś dziwnym trafem ktoś do mnie coś napisał. I tyle.

e-lona szkoda, że tak musisz kombinować z tymi lekcjami. powiem ci, że za czasów mojej nauki to jak były lekcje łączone to się tym nikt nie przejmował i klasa która nie miała nauczyciela robiła to samo 2 razy albo jakiś dalszy materiał.

Natolin to łączenie grup wynika z oszczędności, bo nie muszą mi za zastępstwo płacic.

Mamaagusi ja nie mogę 2x tego samego robić z jakąś grupą, bo prawdopodobnie by przeszkadzali, a tak to muszą słuchać, notować, itd.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry