Nadrabiam :-)
Te objawy przed okresem to ja też słyszałam, że się PMS nazywają, ale jakoś się tak domyśliłam z KANI postu, że to o to chodzi :-)
STRIP i jak? Byłaś dzisiaj u lekarza, żeby osłuchał Wojtusia?
Nie wiem czy w tym wieku da się już zdiagnozować ADHD czy w ogóle jakąś nadpobudliwość, ale fakt, że takich dzieci jest coraz więcej...
DZIULKA nie pomogę Ci, bo ja najpierw odpoczywam, by zebrać siły na zrobienie czegokolwiek ;-) więc nie wiem o czym mówisz, wg mnie powinnaś zwolnić, ale łatwo się mówi.
ELIZABENNET w Stanach wybory są w środku tygodnia??
ELWIRKA dobrze, że nocka OK
MAKUC dobrze, że nie chcesz nigdzie wybywać, a co do tego, że smutno jakoś to faktycznie tak też jakoś odbieram momentami BB :-/
KASIA gratki ząbkowe!
EMILIAB nie chciałam pediatry prosić już o badanie mnie, drapie mnie w gardle i tyle, kupiłam tymianek i podbiał, psikam tantum verde no i piję herbatkę z miodem i cytrynką
a i podziwiam Cię, że rano spacerowaliście i że zadowolona z tego jesteś, bo dla mnie zimnica!!!
KANIA doczyałam, że @ przyszedł. Ja sobie nawet wyobrażam bycie w ciąży tylko ktoś finał musiałby za mnie załatwić...
masz jakąś wadę wzroku?
RYSIA wiesz coś nowego o siostrze? Przykro mi, że się pogorszyło :-( życzę zdrowia siostrze!!!
A Tobie współczuję nocki. Co do siedzenia do 4 to widzisz, mówiłam, że w Stanach jest super zwyczaj, że się zaprasza od-do. Ja miałam w sobotę gości do 2, ale sama zatrzymywałam, bo fajnie było i rozluźniłam się jakoś.
IDUŚ podoba mi się Twój post, chociaż raczej jego długość i Twój styl, bo absolutnie nie podoba mi się, że masz doła :-(
co do chipsów to ja niestety chyba zjem w każdym smaku... najlepiej te ostre.
doczytuję i widzę, że dobrze nie jest po Twoich tekstach, ale nie wierzę jakoś, że u Ciebie mógłby być rozwód :-) Sorry IDUŚ, ale Ty masz na pewno jedno z lepszych małżeństw na BB. Tylko coś się skiepściło z Twoim humorkiem i musisz jakoś go sobie naprawić. Zresztą u Ciebie też jest o tyle trudno, że Ty się mężem bardzo przejmujesz, pamiętam jak pisałaś, że wolny czas to chcesz tylko z nim spędzać itd więc dlatego jak coś nie tak się dzieje to bardziej odczuwasz.
Buziak kochana :-*
Kółka wzajemnej adoracji nie zauważyłam, więc skoro Ty tak uważasz to napisz wprost o co chodzi, a jak mówisz o tym, że Ty jesteś niechciana i nieproszona to IDUŚ chyba naprawdę coś jest nie tak! Bo mi się wydaje wręcz odwrotnie, ale oczywiście to może ze mną jest coś nie tak.
Ale teraz to naprawdę mi się smutno zrobiło.
oho,
MALA MI to samo, chyba przestanę sama tu wchodzić, bo może i ja się do tego przyczyniam. Przykro mi. Chociaż jeśli chodzi o wrażliwość i szczerość to raczej nie mam z tym problemu. Moje główne dwie cechy. Pierwszej bardzo żałuję.
KROMA gratki zębów! Ilość imponująca
DORIS no to oby już tak było z nockami! No i szkoda, że znowu w pracy urwanie głowy :-(
CZARODZIEJKA suczy napad?

Padłam!
Nie odzywasz się do męża? Długo?
No i tyle, odpisywałam chyba z godzinę. Humor mi się popsuł, dziecko nie usnęło. Idę.