Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale nie powiesz że się ostatnio nie poprawiłam troszkę?
ja sie swoim też nie przejmuję za bardzo ale zaczyna mnie kilka kwestii dobijać i jeśli to tak zostawię to ten zwiazek umrze smiercia naturalną, o!hhe, złotnik nie był u mnie, tylko podczas spaceru Misiak go wyczaił i zaczepił
tantum verde do dzieła!

6 zębów????????!!!!!!!!?????????wow!!!!!!!!! chociaż u mojej kawałek dolnej szczęki też już biały i modlę się coby naraz nie zaczęły się "puszczać" bo oszaleję...

bo coś ostatnio tematy zdrowotne są na topie a loliszka chyba zapracowana nie ma czasu zaglądać...Ubawiłam się do łez...a raczej splułam sobie monit.... a z mężulkiem co to co się tam porobiło??? Zły jest, że na ogólnym się znów udzielasz???Kania życzę poprawy nastroju,a wiesz jak u nas się nazywa w domu stan przed babskimi sprawami? - SN - suczy napad hehehe
Padłam!
. przegapilam fakt, ze robisz urodziny u rodziców i jak napisałaś, że teściowa nie chce przyjechać to myślałam, że podczas mojej dwutygodniowej nieobecności cud nastąpił i dostaliście mieszkanie w spadku albo co i trza po szampana leciec, a tu dupa blada. no a co do ich postawy to się nie wypowiem, bo to szkoda sobie palce nadwyrężać. co za ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!