reklama

Październikowe Mamy 2010

Jestem :-) Zdążyłam jeszcze do sklepu wyskoczyć i właśnie pochłaniam chipsy piri piri, popijam je coca colą a jak tylko mąż uśpi Ptyśka to stukne się z wami piffkiem :rofl2::-D

makuc :*** Ja też tęsknie :sorry2: już nie mówiąc o tym, że ostatnio mi się strasznie smutno zrobiła na myśl że miałyśmy się spotkać i nic z tego nie wyszło :-(

Co do gustów % to ja akurat redsów i innych piw smakowych nie uznaje :no: nawet piwa ze sokiem trawie :no2: Samo piffko to jest to co lubie :-)

a miałam się zapytać z ciekawości :sorry2: moriam, co się pozmieniało na forum ? w sensie zmiany techniczne czy raczej społeczne ? :rolleyes2:

i gdzie jest kania ???

reklama
Kubus juz nakarmiony lezy w lozeczku jeszcze z 15 min pogada do siebie i odplynie ja ogladam the voice...niema co czytac niestety takze sprobuje jeszcze raz zrobic ten suwaczek happy widocznie zamalo spacerowaliscie proponuje jutro godz dluzej hehe ma dziewczyna energie!

Ostatnia edycja:
...chyba zaśnie już teraz...mam nadzieję:tak:.
Zauwazyłam coś:-D.Teraz,jak dorwie telefon,to już nie mówi "halo",tylko takim "moim" tonem "Pa!".Krótka piłka z tym moim dzieckiem- nie pogadasz:-D.
AAAAA!!!!:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
M. powiedział mi dziś przez telefon,że bardzo prawdopodobne,że "wpadnie" za 2 tygodnie :-):-):-).Gorsza wiadomośc to taka,że tylko na 4 dni...no,cóż...zawsze to coś...a tym razem dłuży się nam wyjątkowo...a może zawsze tak jest,tylko za każdym razem się wydaje,że ten jest najgorszy...:confused:

happy super ze juz a moze az za 2tyg bedziecie razem mi tez zawsze wydawalo sie ze kolejna rozlaka z k jest gorsza dlatego w pewnym momecie powiedzialam dosc albo wracasz albo my jedziemy do ciebie i nie zaluje choc strasznie tesknie za krajem za przyjaciolkamiitp itd ale wiem ze czasem nie mozna inaczej takie zycie!kubus juz spi jak w zegarku!

Amelka też:tak:.Wreszcie:-).
Wiesz,my w sumie to nawet planu nie mamy dokładnego na przyszłość...wszystko wciąż się zmienia...o wyjeździe tam razem tez mówiliśmy.no,ale znów "coś".Cóż,pozostaje nam czekac,az coś nas oświeci i wreszcie będziemy wiedzieli,czego naprawdę chcemy.

uwaga, próbuję nadrobić:-p
lady, jak Madziol dzisiaj?????i cóż to za zestaw ratunkowy był?:confused::-)brawo za parkingowanie:-Dja do dziś mam z tym największe kłopoty (i stresy):baffled:
emiś, może i kawa nie zając ale ileż można żyć bez takiej wyczekiwanej kofeiny?!:-)obstawa była zacna, za to żywa jej część poleciała po bandzie i olawszy żonę spała snem sprawiedliwego:crazy:
Dziula, numery że ja pierdziu:-D, ale zgadzam sie z dziewczynami ze w naszym kraju by nie przeszły:-(jak zakupy??? no i wczorajsze "bzyku bzyk bzyk bzyk bzyk na łące"?(co za zboczeniec takie pisoenki dla dziecków układa?:rofl2::-D;-)):rofl2:
nat, co do twojej schizy: Misiaczek je wiadomo ile, waży około 9kg (miesiac temu było to niecałe 8,5kg), a ubranka w rozmiarze 86 chyba na wiosnę założymy... w niektórych 80tkach sie topi... ale ani ja ani mąż nie jesteśmy koszykarskiego wzrostu więc nie wymagam od niej tego:rofl2:i tak jak beti, stwierdzam że rośnie skokowo, dłuuuuuuugo bawiliśmy się w rozmiar 68 a potem nagle na 80 przeskoczyła... a ty chyba podobnego wzrostu co ja, co?
beti, gdzieżeś to forum wyczaiła? na bb??? nie czaję takich lasek, powaga... i dobrym duszkiem jesteś, zaprawdę ci powiadam:-)szkoda że nie mieszkamy blizej:-(ps. doczytałam o forum ale chyba nerw mam za mało zeby czytać takie rzeczy
roxi, na co idziecie do kina???a te pobudki to zębowe? jak myslisz?
dobranocka, ulubiona moja matko-polko ty:-):-D:rofl2:chwal sie nam częściej swoim szczęściem!!!!!!!!!!!
sariska, zdj się doczekać nie mogu:-Da ja w ikei w zyciu nie byłam jeszcze...misiu, ja dzisiaj nie polowałam, bo w naszym Dębnie nic ciekawego niestety... ale jutro to polowanie ma się odbyć:tak:
maqc, trza było do mnie na megazajebiaszczą ogórkową wpadywać:-D:tak::tak::tak:a nie na samca liczyć!te czasy kiedy ich psim obowiazkiem było upolowanie zarcia dla rodziny już minęły:crazy:prosba z mej strony cobyś cuś wiecej o Alutkowej zabawie w fikumikanie napisała:tak:żeś pusta istota to ja powątpiewam, tyś wolna od nałogów po prostu:rofl2:
moriam, :*** jeszcze trochę i zapomnę jak wyglądacie, księżniczki:-(
mała mi, cieszę się ze kurs ci się podoba!!! i ze dajesz radę:tak:udanej imprezki! a jak przygotowania do tej "doroślejszej" acz równie poważnej???
efuś, przeciag wybaczony, pod warunkiem, ze z łóżka trociny zostaną przez "radość" że znów się widzicie:-D:-D:-D
wioli, kobieto, ja cię nie pamietam, wiec weź dupsko w troki i daj sie poznać, no:-Dps. nienawidzę cię, za to że dzieciaki tak ci śpią:-p
maqc, ja takiego redds'a jeszcze nie widziałam...:-(musi mi wystarczyc warecki z soczkiem malinowym (a raczej pół...co to sie tak szybko kończy, do chusteczki zasmarkanej ja sie pytam, no!:crazy:)ps. ty jakaś mało zapobiegliwaś:-Dja jak mam 2 w domu to kolejny czteropak do koszyka wpada...:-D:rofl2::happy2:
beti, wiadomość pierwsza klasa!!!!!!!! ps. młode zasnęło?:confused:

voice oglądam i ja... ale jakos nie pasi mi ten program:baffled:bywały lepsiejsze:tak:
o koniec:crazy:
heh, i co ja mam teraz robic?
M na nocce, sis przyjechała ale z mamusia pewnie nagadać sie nie moze, czuję ze po moim poście zalegnie standardowo cisza... dobrz e że jeszcze Allegro jest:-p

wioli witaj :-) i pisz dużo :-)
nie ma się czego wstydzić :-)
to było też i moje pierwsze forum i przez chwilę na początku tylko podczytywałam, a teraz zobacz jaką mam ilość postów na koncie :-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
to tez moje pierwsze forum gdzie az tyle gadam i pozwolilam sie poznac ludziom ktorych nie znalam wcale... jakas podswiadomosc mnie tu przygnala:)))
Witam jeszcze raz sprobuje ''wbic''sie do was dziewczyny juz kiedys probowalam ale chyba po 2 postach odpuscilam nie pytajcie czemu sama niewiem nigdy nie udzielalam sie na zadnym forum czarna magia to dla mnie i stres ogromny!Jestem mama dwoch chlopcow Bartka 6 lat i Kubusia roczek i 3 dni dokladnie! Mieszkam od 4 lat w uk!kolekny raz prosze o przyjecie mnie do swojego grona!dzieki

witamy, ja tez gadula wiec nawijaj ile fabryka dala:))

witam wieczornie:)))

SARISKA to wyscie chyba pol sklepu wykupili???????
MAKUC fajnie ze mialas rozrywkowy dzionek
ROX cos twoje posty malowypasione jakowos....

a poza tym to tak:

- rano o 10h pojechalismy na sklepy coby mojego chlopa zmusic na zakup spodni. kupil dzinsy markowe za 45 euro. w tym sklepie tez byly chwilowe wyprzedaze i upolowalam dla Leane dres z 23 euro na 11.5 przeceniony fioletowy, i porteczki rozowe takei dresowe tez mialy byc za 6 euro a okazalo sie w kasie ze 2.5 wiec polecialam po drugie:)))))) fajna niespodzianka:) potem pojechalismy do decathlonu bo chcialam sobie kupic dwa tshirty pod polara do nowej pracy z dlugim rekawem i przy okazji oczywiscie kupilam Leane polarek-polo pod szyjke zasuwany. potem do domu na obiad a potem do fryzjerki z mama i cale popoludnie nam zlecialo do 17h tam. jak wracalam to zadzwonilam do meza gdzie jest -akurat spacerowal z Leane po dzielnicy wiec dolaczylam do nich i do samej 18.30 zesmy wariowali po hustawkach itp, bo mimo zep ochmurno to tak duszno i goraco ze szok, 20 stopni. zdjelam bluze i lazilam wk rotkim rekawku.
wieczorem Leane mnie rozsmieszyla jak rozbieralam do kapieli bo sama sie gilgala po stopkach i se gadala gili gili:)))

a teraz pije dobre winko:))

Ida ! Jestem,jestem!
Jak chcesz,to mogę iść po wino
:tak:

...no i szmaty wybrała,zamiast doborowego towarzystwa:-p...cóż,dobrze,że przynajmniej Dziulka się zjawiła,to mam z kim się napic:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ida moze sie niektore z was troche oburza ale mi wydaje sie ze wszystkiego mozna dzieci nauczyc konsekwencja cierpliwosc i w miare staly rytm dnia je o stalych porach spi tez ma dwie drzemki w dzien przy czym jedna od 5do 6.30 a i tak po 8 pieknie spi Dziulka jak ja ci tych win zazdroszcze tutaj cokolwiek kupie wiecznie smakuje jak ocet jak mozesz to podaj jakas nazwe dobrego winka to poszukam i wrescie polechtam swoje podniebienie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry