reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Haloł haloł łojej ile nadrabiania od wczoraj ;-)
Jestem tu dziś z Wami, bo już prawie bój z remontem zakończony :-). Jeszcze oczywiście nie wszystko jest na swoim miejscu, bo prawie wszystko w kartonach ;-), ale madzieje, że ten tydzień poświęcę jeszcze i wszystko pomalu miejsce swe znajdzie ;-).......I wiecie co jestem szczęśliwa, bo jak moje dziecie wpadło dziś do swojego nowego pokoju to tak bardzo się cieszyła, paluszkiem na wszystko pokazywała , osiołka na ścianie całowała ;-) w każdym razie cały trud do późna w nocy został dziś nagrodzony :-)

WITAM nową mamusię
Emiś 4 wow sie nie dziwię, że przeciwbóle aplikujesz ;-)./ I faktycznie niechlujnie, bo nie czuję się przeleciana ;-) a być może dlatego, że dziś nie pisałam hehe
Kasis, Kroma fajnie, że urodzinki udane
Kromuś dobrze, że dziewczyny napisały zdrówka, bo jak tak odczytałam jakby Ci coś poważnego dolegało :(
Idus fajowo, że buciki kupione.I cosik do Ciebie chciałam, ale już Zuzek cosik zagadał i zapomniałam :-(
Mała mi jak urodzinki??

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to chyba tyle spaduję spać, bo dziś sama na placu boju
Roxi oxi to jeszcze kilka godzinek i Ptyś rok temu był na świecie :-) i wiesz chyba skorzystam z okazji i już tu napiszę dla niego życzonka urodzinowe :-). Dużo zdrówka dla niego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry