Haloł haloł łojej ile nadrabiania od wczoraj ;-)
Jestem tu dziś z Wami, bo już prawie bój z remontem zakończony :-). Jeszcze oczywiście nie wszystko jest na swoim miejscu, bo prawie wszystko w kartonach ;-), ale madzieje, że ten tydzień poświęcę jeszcze i wszystko pomalu miejsce swe znajdzie ;-).......I wiecie co jestem szczęśliwa, bo jak moje dziecie wpadło dziś do swojego nowego pokoju to tak bardzo się cieszyła, paluszkiem na wszystko pokazywała , osiołka na ścianie całowała ;-) w każdym razie cały trud do późna w nocy został dziś nagrodzony :-)
WITAM nową mamusię
Emiś 4 wow sie nie dziwię, że przeciwbóle aplikujesz ;-)./ I faktycznie niechlujnie, bo nie czuję się przeleciana ;-) a być może dlatego, że dziś nie pisałam hehe
Kasis, Kroma fajnie, że urodzinki udane
Kromuś dobrze, że dziewczyny napisały zdrówka, bo jak tak odczytałam jakby Ci coś poważnego dolegało
Idus fajowo, że buciki kupione.I cosik do Ciebie chciałam, ale już Zuzek cosik zagadał i zapomniałam :-(
Mała mi jak urodzinki??
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj to chyba tyle spaduję spać, bo dziś sama na placu boju
Roxi oxi to jeszcze kilka godzinek i Ptyś rok temu był na świecie :-) i wiesz chyba skorzystam z okazji i już tu napiszę dla niego życzonka urodzinowe :-). Dużo zdrówka dla niego...