reklama

Październikowe Mamy 2010

sarisa, na nowym mieszkanku możecie 3 bejbika zmajstrować :-D nic straconego ;-) kochana w zeszłym roku dokładnie o tej porze to ja już półprzytomna byłam, a Patryka bujna czupryna już prawie po drugiej stronie brzucha była :-D oj tak przeżywam to dzisiaj bardzo, chyba dlatego podświadomie nie chce do tego czasu położyć się spać :sorry2:

właśnie pranie powiesiłam :happy:

aaa miałam sie spytać, sarisko a okna i parepaty to wy już na nowym mieszkanku macie ?

reklama
nie przeze mnie, tylko dla mnie :-p a ja nie pytałam po to żebyś uciekała teraz :sorry2: ale nie dziwie się bo i ja już ledwo na oczka patrze :tak:

Ide do mojego bąbla bo zaraz bede mu życzenia składać oczywiście pocichutku na uszko, żeby go nie obudzić :-)

Dobranoc

Dzień dobry.

Roxannka wszystkiego naj naj najlepszego dla Patryczka z okazji ukończenia pierwszego roczku. Dużoooo zdrowia, radości, szczęśliwego dzieciństwa i miłości.
Roxi dzięki że pytasz :-) Oliwia czuje się już lepiej, mąż też :-) a Patrykowi przeszło to zapalenie uszka??? Do żłobka dziś idzie??? czy dziś świętujecie na całego (pewnie gdzieś napisałaś a ja trąba nie doczytałam). Patryk też wypadkowy, ojej współczuję :-( domyślam się, że słabo Ci się zrobiło bo jak ja zobaczyłam krew z ust mojego dziecka to normalnie w panikę wpadłam. Super, że się tak obkupiłaś, hehe tylko teraz się pochwal :-) Ja ostatnio to tylko buty sobie kupiłam, dziś może przyjdą.
Sarisa
trzymam kciukasy za dzisiejszy dzień !!! Ooo doczytałam że czekasz heheh, fajnie by było gdybyśmy się dowiedziały że Zuzince rodzeństwo zapewnione będzie na nowym mieszkanku.

Ostatnia edycja:
hello

melduję ,ze dzis mam wolne i jestem z moimi chłopakami w domku.

Chciałam tylko złożyć zyczonka Ptysiowi od roxi. Naj Naj Najlepszego i tysiąc buziaków ode mnie i Dodiego.

U mnie wszystko ok.

Moze poźniej uda mi sie cos więcej napisać. Wybaczcie

reklama
Dzień dybry :-p widzę, że ja tu wczoraj po zajęciach grzecznie spać poszłam a na BB się wtym czasie imprezka rozkręcała. Nocka nienajgorsza: jedna pobudka i spanie do trochę po 5. D. ma dzisiaj wolne, więc dzień zapewne spędzę na nicnierobieniu. Uwielbiam takie moje podejście do spraw naglących ;-):rofl2::-D

ROXI sto lat dla Ptysia. Niech rośnie zdrowy i szczęśliwy!

Zobacz załącznik 403370

KASIS cieszę się, że roczek udany. No i że się bez jakiś niemiłych sytuacji obyło. A Błażejek widze od malego wie co dobre skoro pieniądze wybrał. I tą oto informacją uświadomiłam sobier, że my Alicji zapomnieliśmy w ten sposób "przyszłość przepowiedzieć" .
EMIŚ 4 :szok: biedne są te nasze dzieci w tej kwestii. Mam nadzieję, że zębiska wyjdą szybko, sprawnie i bez powodowania większego bólu. Odnośnie Ikei to ja też tam jeszcze nigdy nie była ale to wynika stąd, że najbliższa w Warszawie jest a do tej jednak daleko mam.
IDA u Ciebie zakupy wyglądały tak jak i u mnie ostatnio. Dzieciowe rzeczy zakupione a sobie nic co bym chciała i co by mi sie podobało :crazy: ja ostatnio spodni jeansowych alladynek/pump (zwał jak zwał :confused:) poszukuję i nigdzie takowych niet. A na Alledrogo jest tylko jeden sprzedawca (z masą negatywów i neutrali), który takowe oferuje i mam uzasadnione obawy, żeby je u niego kupić :-( Współczuję kwestii samochodowych. Chociaż powiem Ci, że u nas też tak kolorowo nie jest. Wprawdzie podczas max.20 min. trasy Alicja wysiedzi w foteluku bez miauknięcia ale za to jak już droga jest dłuższa to jest ryk, wyginanie się itp. itd. I nie wiem jak temu zaradzać. Może samo przejdzie? A dołek przez co się zrobił? :****
KROMA ale Cię choróbsko dopadło :oo: zdrówka!!!!
ooo IKAA wróciła. Mam nadzieję, że osobisty komputer sprawi, że już nie będziesz nam na tak lugo znikać? ;-) i gratki dla siostry.
DZIULKA powodzenia w pierwszym dniu NOWEJ PRACY. Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na relejszyn. Swoja droga uwielbiam "magdalenki" mniaaam :rolleyes2:
HAPPY taka późna godzina a Ciebie jeszcze na BB niet :confused::-( mam nadzieję, że nie oznacza to sajgonu nocnego i dosypiania nad ranem?
SARISKA super że wykończeniówka mieszkaniowa powoli ku końcowi zmierza! i fajnie że w końcu nam cus więcej napisałaś. Na @ czekasz? fiuu,fiuuu a może zamiast @ inna wiadomośc się pojawi?
;-)KANIA nooo i Ty w końcu jesteś :* ta zmiana czasu i problemy z nią związane pewnie jeszcze długo nam doskwierać będą :baffled: w każdym razie współczuję nocki i mam nadzieję że dzisiejsza juz lepsiejsza była? doczytalam o wypadku Oliwki :-( bidna. Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało. Chociaż i tak pewnie się dużo strachu najedliście? kurcze wiesz, u nas ALicja tez coraz częściej "glebę zalicza". Teraz 3/4 czasu na nogach podróżuje a że jeszcze nie potrafi dobrze równowagi trzymać to już nie raz bliskie spotkanie z podłogą/ chodnikiem itp. zaliczyła.
ROXI ooo i Ptyś też kuku zaliczył :-(:szok: jakies wypadkowe są ostatnio te nasze szkraby. i zazdroszczę udanych łowów zakupowych! super, że udało Ci się tyle rzeczy dla siebie znaleźć. Jak masz jakiś patent odnośnie tego jak szukać, żeby znaleźć to słucham, bo u mnie wyprawy na zakupy kończą się tak jak u IDY tzn. dla siebie nic ale za to dla Alicji cała siata.
DORISKU :* urlopujesz się? fajnie! czekam na megawypasionego posta od Ciebie! o!
NAT a Ty gdzie się podziewasz? :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry