reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Czesc dziewczynki

Dawno mnie nie bylo i nawet nie probuje nadrobic zaleglosci ale niestety nie mam czasu na BB:-(Wizyta mamy jak najbardziej udana i juz planujemy ,ze na ferie zimowe tez wpadnie z moim bratem.Nie moge sie zebrac,zeby wrzucic kilka zdjec z roczku ale obiecuje postaram sie to uczynic w najblizszym czasie.
Dopadl nas ostatnio mega len i szczerze mowiac ostatnimi dniami nic nam sie nie chce robic...w ogole ostatnio spedzamy bardzo duzo czasu wszyscy razem i bardzo to lubie:sorry2:Mały Tomek biega juz na całego ,mowi :daj i kiwa glowa jak czegos nie chce i wyglada to czasami przekomicznie i szczerze mowiac wole spedzac z nim czas niz robic cokolwiek innego ,jakos szkoda mi go na siedzenie przed komputerem ale nie zapominajcie o nas.!!!!!!!!!!!Postaram sie w miare mozliwosci podczytywac i czasem cos napisac
Buziaki dla wszystkich!!

Sheeney pewnie nie uwierzysz ;-) ale dziś z ranoa a Tobie myślałam i się zastanawiałam jak się czujesz ;-)
Czarusiu kochana Twój małż. ma minusa u mnie jak nic za takie nieładne zachowanie wrrrrrr. A Krzysia tulaj i jeszcze raz tulaj, bo pewnie zle się czuje po tym szczepieniu ehhh.
Kasis Misiu a czemu niby smęcisz ?? ale wymyśliłaś. I życzę żeby ten katar Błażejkowi szybko przeszedł.
Wioli fajowe zdjęcie

reklama
witam na szybko bo zaraz jade do carrefouran a zakupy.

najpierw PATRYCZKOWI ROXANKI skladam naj naj zyczenia z okazji roczku!! rosnij nam na slinego madrego faceta!!!!

dzieki za kciuki moje kochane, pierwszy dzien spoko, siedzialam na kasie, cale 5 minut obserwowalam jak babka kasuje ludzi bo to kasa dotykowa jest a nie klawisze i inaczej wszystko niz w mojej dawnej robocie, po 5 minutach wrypalam jej sie w parade i ona stala z boku a po 2 zostawila mnie z ludzmi bo stwierdzila ze widac ze ja zezarlam zeby na handlu. klienci nawet spoko, poza jedna baba ktora mnie wpienila ale szybko jej pokazalam ze szacuneczek dla mnie sie nalezy i wyszla niepyszna. jesli chodzi o personel to nikt na nikogo sie nie drze, wszyscy sie szanuja, jest calkiem mila atmosfera, pomagaja sobie na wzajem. jak ja konczylam to przyszla taka laska NADIA, i mi ja przedstawily ze to najgorszy charakter na caly sklep na co zasmialam sie i powiedzialam " moze i najgorszy-tuz obok mojego" :)))))))))))) lali rowno:))) ogolnie fajny dzionek i przede wszystkim dziwnei mi bylo ze nie odpalalam mojego autka dzisiaj :)))) a jeszcze dziwniej ze wracalam z pracy w normalnym humorze bez bolu kregoslupa...

spadam i do wieczora!:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry