reklama

Październikowe Mamy 2010

kroma to może za dużo krzyczałaś na Ole???:-D i teraz kara musi być:-D ale nie gniewaj się na mnie bo to w żartach oczywiście. tak poważnie to miałam kiedyś zapalenie krtani więc więm co to za ból i bardzo bardzo współczuję...

reklama
Roxannka-Wszystkiego Dobrego dla Patryka,dużo zdrówka i uśmiechu na co dzień!!!!!

Kasis-Spóźnione ale szczere życzenia dla Błażejka!!!!

birthday_balloons-1310.jpg

Dawidowe-super że już jesteście w domku:-)

Dawidowe juz w domku jesteście super i cieszę się, że już zdrowa Laura.
Maagusi wiecie co moja Zuzka śpi 2 razy dziennie po 1,5-2h i wiecie co faktycznie jak przesypaiła te 2 godziny to wchodziłam i sprawdzałam czy wszystko ok. Ale podczas jej drzemek tyle mam do zrobienia, że głównie nawet nie wiem kiedy te 1,5 h mija i już dziecie mnie wzywa.
Kroma współczuję tego bólu, ale wymyśliłaś z tą karą ;-)
Kasis a czemu smęcisz?? Mi jak zawsze się włącza smutas to idę patrzeć na moje dziecie i smutki odchodzą w siną dal, bo to największe szczęście jakie mogło mnie spotakać i do końca życia będę Bogu dziękować za moją córcie. A pozatym jak coś Cię męczy to pisz po to tu jesteśmy..

A i wiem co miałam napisać u nas córcia wstaje na czas nowy czyli standard 6:00 :p

Przeciąg:/,ale na razie nie dam rady:-(
Dawidowe Super,że juz Laura zdrowa i znów jesteś z nami:-):-):tak::happy:
Dziuluś!!!Help!;-)Czy we Francji jest taka sama numeracja bucików dla dzieci,jak u nas?Tzn. np. 20,21,22...????

zabij, powies i powiem ci tak, ze np buty typu made in china dla dzieci calkiem niezle maja rozmiarowke poryta bo np Leane ma francuskie buciki babygroo czy cos takiego i rozmiar 19, a z innych 15 byla za duza o 2 cm! ogolnie kozaczki na zime kupilismy 19 o ile kojarze i puki co Leane ma w nich ponad centymetr luzu. nie umiem dokladnei ci okreslic bo np buty ja nosze 40 albo 41 a w PL 39 kupowalam albo 25 lub 26. a z dziecinnymi to hmmmmm mysle ze najlepiej jak zmierzysz dokladnei stopke corci i wtedy np podasz malzowi i niech zmierzy bucik bedzie najpewniej - jesli o to chodzi.

poza tym my po zakupach. na Leane wywalilam 106 euro.... promocja pampkow wielkich pak byla w carrefourze i tak poza tym to przeslzismy na rozmiar 5 !!!!!!!!!!!! od paru dni - akurat koncowka paczki- rano pampek 4 przemokniety troche. dzis na noc dalam jej nowego 5 i mysle ze dzidzia sie nie posiura az tak zeby body mokre bylo. do tego mleku w puszce, sloiczki z owocami, troche obiadkowych tez bo w razie jakby nie bylo czasu lub checi ugotowac to wtedy myk i juz. sobie kupilam tylko winko dobre Bordeaux 2009, a tak to zarcie, miesko i inne:))

po powrocie z zakupow z mloda wydurnialam sie na moi lozku. glizda nabrala takiego powera ze duracele przy niej wysiadaja! smiech, rechot, pisk r adosci, co sekunda to zmiana pozycji, majtanie sie do tylu na "bebe bum!" jak na tym video kiedys. nabrala pewnosci siebie i wstaje do kleczenia do pionu bez podparcia i zeby bylo smieszniej to jak doczolgala sie do brzegu lozka przy glowach gdzie spimy (a za nimi lustro) to zlapala sie brzegu tego lozka(za nim jest polka nizej) i wstala centralnie -dupka w gorze nogi prosto. maz zauwazyl dzisiaj ze jak Leane sie nudzi to raczkuje a jak ma cel do osiagniecie to dwa raczki i chodu na brzuch zeby szybciej bylo.

DAWIDOWE najwazniejsze ze juz w domku i ze niunia zrowieje. a ze je jak kon...no coz.... ja do mojej to chyba se dzwig kupie....

a dzisiaj gadalam ze znajoma, to jej syn starszy od Leane o 8mcy nauczyl sie dopiero chodzic jak mial 15 miesiecy, bo tez klusek byl, jesc, czolgac sie i tp i wstal nagle i teraz zasuwa jak torpeda.

NATOLIN gdzies ty!!!!!!!!!!!

IDA??????????????? gdzies ty ???????

i te inne gdzie?????????????????:))))))))))))) wracac mi tu!!!:))))))

jutro mam wolne wiec dzisiaj sobie poimprezuje z mezem, a jutro o 11.30 jest msza za moich dziadkow (rodzicow mamy) w polskim kosciele wiec musze isc, w kazdym razie zapowiedzialam malzowi ze spie do 9h najmarniej.

a zapomnilam wam powiedziec- wczoraj jak zlazlam z kompa to Leane sie obudzila z rykiem kolo polnocy. ani zaeby jej nei dokuczaly, ani jesc, ani nic, cos musialo jej sie przysnic bo kazda proba zaniesienia jej do lzoeczka to histeria. wiec siedziala z nami w ssalonie do 1h w nocy albo dalej. w koncu malz ja zaniosl jak sie troche pobawila i uspokoila. za to poszla spac z .... pilka!!! za cholere nie chciala puscic pileczki swojej ulubionej.

kroma zycze powrotu do zdrowia zebys mogla pokrzyczec na meza;-)dziulka widze ze zakupy udane,ty mialas wczoraj co innego robic dla rozluznienia a nie wydurniac sie z leane;-)moj bartek tez zaczol chodzic pod koniec 14mies i mysle ze z kubusiem bedzie podobnie chociaz juz bardzo bym chciala zeby dreptal przynajmniej kregoslup troche odpocznie

WIOLI no wlasnie...mialo byc tak a bylo inaczej.... nieraz mam takie nerwy na moja ze najchetniej bym nawrzeszczala ile sil w plucach a jak siedzi obok mnie to nawet jak marudzi to ja przytulam, glaskam:))
wczoraj mloda znalazla se zajecie - obierala mi pizame z drobnych smietkow i wloskow (taaak mamusia w pizamie za corcia na kolanach zapierdzielala...). jak juz nie ma smieci to mnie glaszcze:))) polewka:)))

ide po mandarynki.

reklama
ile to razy juz dzieci nam plany pozmieniali....kubus dlugo nie mogl zasnac gadal i gadal gdy wkoncu przysnol bartek poszedl do lazienki i go obudzil od mies spia w jednym pokoju i wlasnie minus jest ten ze bartek czesto sie kreci zanim usnie bo to siku pic itp ale znowu fajnie jak tak sobie gadaja w lozkach wydurniaja sie razem rano...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry