Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziulka wiedzialam ze bedzie dobrze najwarzniejsza w pracy jest atmosfera i to ze ludzie sie szanuja czego chciec wiecej?!acha wiem zawsze wiekszej wyplaty
kubus juz spi marudzil dzisiaj troszke bo pogoda jest okropna duszno i ciagle pada jak ja nie lubie deszcze
ja też tak mam ale my do tej pory używamy monitor oddechu i dzięki temu jestem spokojniejsza, choć jak już dosyć długo śpi to zaglądam i sprawdzam czy wszystko ok...to jak już tak rozmawiałyśmy już o różnych paranojach to powiem Wam, że jak moje dziecko długo drzemie w ciągu dnia to już mam schizy, że coś mu się stało![]()
kochana, pamiętałaś o mnie :*:*:*jakoś pusto tu dzisiaj:-( ROXI, IDULCU, EMIŚ, KANIA, MAMAAGUSI, LADY, ELIZA gdzie Wy?
I ciekawe jak tam RYSIA po weselichu
![]()
. Zamiast czas cofnąć to ja godzinę do przodu ustawiłam.![]()
moja siostra też sobie nie poradziła ze zmianą czasu ale ja też zawsze miałamz tym problem heh
ale małż ma wolne więc to on do niej wstaje a ja dosypiam:-)
, nawet nie mogę na krzyczeć na córkę. Byłam u lekarza i mam zapalenie gardła i krtani i wydałam 60 zł.