reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
dziulka jeszcze troche i bartek wroci do swojego pokoju kubus ma malutka supialnie a teraz gdy stoi jeszcze lozko od bartka nie idzie sie ruszyc ja jakos dzis wogole apetytu niemam zjadlam rano kanapke wieczorem kawalek ciasta i czuje sie jak slon blee udalo mi sie wrzucic zdjecie pomoglo 3krotne wylaczenie komp

Sariska smęty mnie dopadają bo zaczynam odczuwać samotność,ale dostałam zaproszenie na parapetówę w sobotę i zamierzam iść:)fakt,że w weekend pracuje,ale co mi tam ,młody będzie u taty.

maqc, a dobrze szukałaś?:-pmoże ja cos dla cię wylookam to zapodam newsa:rofl2:ty, a ode mnie odkupić nie chcesz??? kupiłam w zeszłym sezonie a teraz niestety się nie miszczę absolutnie:zawstydzona/y:
kania, ucałuj wywrotkę:***
beti, jaki hardcore!!! dałaś dziś radę? musiałaś... tulam...:*
czarodziejka, a ten twój samiec to chce chyba ze mną sobie szczerze pogadać:angry:że co? swój świat i swoje zabafffki????? a zrobił osobiscie??? to niech się pogodzi z obecnością "zrobionego osobiście" i wszelkimi niedogodnościami:-p
sariska, dziekuję:*** i hmmm, czekam na wieści o @, mogę podesłać qrierem bo ode mnie się właśnie ewakuowała:-D

sheeney, :***
Dziula, kto jak kto, ale ty miałaś se rady nie dać?!:-D:-D:-Dpiłka zamiast lali? kibicka wam rośnie:-p
wioli, a gdzie dokładniej mieszkasz? jeśli możesz zdradzić:rofl2:(chyba że nie doczytałam...)
dawidowe, no to zdróóóóóóówwwwwwwkkkkkkkkaaaaaaaaaa dużo dużo wam życzę!!! żeby wiecej takie atrakcje sie wam nie trafiły:no::happy2:
kroma, ojjjjjjj, współczuję... wracaj do zdrowia!!!
kasis, głowa do góry i miłej imprezki!!!!
u nas:
spacer taki że nogi w mózg mi wlazły!!! obeszliśmy cmentarze bo M jutro w pracy i auta nie będzie...
qpiłam se buty:-pfakt że nie te za 189,99 a za 108 ale fajne, wygodne, i spodnie wsadzę nawet w środek:rofl2:
potem ciacho zrobiłam
a teraz muszę sie w kosmetyczkę meżowską pobawić wiec wybaczcie:rofl2::-D;-)
:*

reklama
wlasnie przeczytalam ze na wyspy nadciaga fala arktycznego mrozu ma dojsc do -20st i duze opady sniegu:angry:nie no super tylko tego mi brakowalo!musze zakupic odmrazacz do szyb co by mnie nie zaskoczylo!dziulka ja z pilki przezucilam sie na boks aktualnie jestem fanka adamka!!!to powiedz mi jeszcze jak je pozniej usunac bo niewiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry