Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:***

.A co do rodzeństwa dla Zuzi,to ...życzę,ale wtedy,gdy bedziecie na to gotowi
.no i baaaaardzo załuje,że na "połaciówkę " nie mam jak się załapać
.
:-(...i to dwa razy...:-(.Biedny Patryczek...
.Cztery pary butów- no,no!:-)

a co do zdjecia to oczywiscie zaczelam szperac w tych ustawieniach i zniklo sporo czasu minie kiedy to wszystko opanuje dziekuje ze ci sie podoba to jedne z moich ulubionych:-) my wrocilismy ze szkoly po drodze szybkie zakupy kubus zjadl sniadanie i juz spi mnie czeka powieszenie prania zrobienie obiadu ogarniecie mieszkania czyli dzien jak codzien
Niech się cieszy,że śpi w osobnym pokoju,a nie tak jak wiele małżeństw razem i wstaja do dziecka na zmianę.Oczywiście wstałam zaraz,bo nie mogłam słuchać jak mały biadolił z łóżeczka.Krzyś nadal jest mega marudny!Podejrzewam,że po pierwsze się nie wyspał,bo była u sasiadów impreza,a po drugie dziś jest szósty dzien od szczepienia,a pielęgniarki mówiły że miedzy 5 a 7,a nawet 12 dniem mogą pojawić się jakieś problemiki,typu goraczka,złe samopoczucie,wysypka.Ja się dziś poddaję,mam ochote uciec na kilka godzin,dół jeszcze raz dół!Własnie przejechała karetka za oknem,młody wstaje???Oczywiście że wstaje,po 30 minutach drzemki od rana!Nie mam dziś siły!