reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makucku, dzieki za wywolanie :-) W takim razie bede musiala przeciag zrobic, jak wy to mowicie :-D Jak przeciez wiesz, weekend z tesciowa spedzam, hihihi. Narazie bardzo milutko jest i bez zadnych zgrzytow. Czekamy az sie Adasko obudzi z drzemki (dluugiej dzisiaj) i zabierzemy go do "ruskiego" sklepu, bo tesciowa uzalezniona jest a i ja potrzebuje twarogu i polskiej kielbasy! ;-)
Potem sie wybieramy na pole dyniowe z malym, a wieczorkiem mam randke z mezem, korzystajac z obecnosci darmowej opieki nad maluszkiem :rofl2:

Sciskam Was bardzo mocno i obiecuje naskrobac cos albo dzisiaj wieczorkiem albo jutro. A jutro Halloween to najpewniej Was uracze fotkami mojego Tygryska! :-) A i dzisiaj pewnie moj fotograf da sobie upust na polu dyniowym.

Powodzenia ze zmiana czasu. U nas za tydzien!
Milej niedzieli!

HAPPY cofnęłam się :happy: dla mnie ta zmiana czasu to też tragedia. Dzisiaj Alicja najpierw problemy z pierwszą drzemką miała a później na 2 nie poszła już... tragedia.. No i ta pobudka o 4.45 :szok::baffled: jak tak i dzisiaj będzie to oszaleję.
Aaaa HAPPY odnośnie tych "macoch" to ja się tak przez moment zastanowiłam czemu moderator żaden tam nie reagował swojego czasu. Bo to co tam typki piszą to jest masakra jakaś.
oo ELIZA jest :* będę miała co czytać :-D

Makuc,a wiesz,ze ja tez dzis myślałam to samo?Gdzie jakiś moderator czy ktoś,kto przywołałby towarzystwo do porządku???Ja rozumiem,internet wszystko przełknie...ale żeby na BB akurat takie rzeczy wypisywać,to ...trochę max.

Heloł.
Ja jak zwykle nie mam czasu na nic. Niedawno wróciliśmy z cmentarzy także we wtorek nigdzie nie jedziemy. Do lasu nie pojechaliśmy, bo słonka nie było. Teraz ciąg dalszy robienia zapasów obiadków dla Laury. A co do zmiany czasu to nie wiem czy ktoś zrobił jak ja. Zamiast czas cofnąć to ja godzinę do przodu ustawiłam. :zawstydzona/y:

reklama
Eliza,mówisz i masz:-):-) P1010515.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry