reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makucku, dzieki za wywolanie :-) W takim razie bede musiala przeciag zrobic, jak wy to mowicie :-D Jak przeciez wiesz, weekend z tesciowa spedzam, hihihi. Narazie bardzo milutko jest i bez zadnych zgrzytow. Czekamy az sie Adasko obudzi z drzemki (dluugiej dzisiaj) i zabierzemy go do "ruskiego" sklepu, bo tesciowa uzalezniona jest a i ja potrzebuje twarogu i polskiej kielbasy! ;-)Potem sie wybieramy na pole dyniowe z malym, a wieczorkiem mam randke z mezem, korzystajac z obecnosci darmowej opieki nad maluszkiem. Sciskam Was bardzo mocno i obiecuje naskrobac cos albo dzisiaj wieczorkiem albo jutro. A jutro Halloween to najpewniej Was uracze fotkami mojego Tygryska! :-) A i dzisiaj pewnie moj fotograf da sobie upust na polu dyniowym. Powodzenia ze zmiana czasu. U nas za tydzien!
noooo jesteś. Pamiętałam o teściowej jednak byłam pewnam że tak czy inaczej chociaż się przywitać do nas wpadniesz ;-) poza tym: Udanego randkowania, na zdjęcia czekam, za słowo (odnośnie napisania czegos więcej) trzymam i Tobie też powodzenia ze zmianą czasu życzę :happy:

Ja rozumiem,internet wszystko przełknie...ale żeby na BB akurat takie rzeczy wypisywać,to ...trochę max.
trochę to chyba mało powiedziane...

Makuc mój z pierwszej, a zarazem ostatniej drzemki wstał o 11:30
no to witam w klubie :oo: ciekawe ile zajmie naszym dzieciom przestawienie się na "nowy" czas :confused::confused2:

poza tym Alicja już śpi :szok: musieliśmy ja położyć, bo nam na siedząco zasypiała. Zastanawia mnie o której nad ranem wstanie.... :no::-(:confused:

Makuc,tak myslałam,że Aliczke poszłas usypiac.może pośpi jednak po ludzku do rana?Trzymam kciuki:tak:
Amelka tez marudzi- ale z nią zawsze tak:baffled:- a położę,to skacze w łóżeczku ,wesolutka jak skowronek.Tez zaraz będę ją kładła.A póki co zajęła się wrzucaniem piłek do sortera.Z klockami jeszcze sobie nie radzi,ale piłeczki póki co wystarczają.A ja w tym czasie skocze sobie na Gmaila,fotki ze spacerku lubemu wysłać:).Postaram się wrócić,ale...nie obiecuję,bo nie wiem,jak będzie...nieraz ona po prostu nie daje mi posiedzieć przy kompie...nie wiem,zazdrosna czy co...:confused:
aaaa:-D,Makuc,sniłaś mi się dziś- że razem na jakichś dziwnych studiach byłyśmy :-D

Ostatnia edycja:
HAPPY ale masz sny :laugh2::laugh2::laugh2: Ty trzymasz kciuki za sen Alutki a ja za zasypianie Amelki. I mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj do nas wrócisz.
E-LONA dopiero doczytałam akcję z zegarkiem :-p:rofl2::happy::-D padłam.

witam mu juz po urodzinkach wszystko wyszlo super tort troche za slodki ale kubusiowi smakowal teraz odpoczywa po dniu pelnym wrazen!happy tez myslalam ze to proste robie tak jak napisalas daje wgraj plik i pozniej zostaje mi tylko czysc liste!zmniejszalam juz 3 razy zdjecie ale dalej to samo moze to byc problem ze caly czas jestem zalogowana na bb?nie pamietam hasla dlatego sie nie wylogowywuje zaraz nadrobie co u was nowego i jak wam minela niedziela

wioli,ja tez jestem cały czas zalogowana.Zdjęć nie zmniejszam- tu się to robi automatycznie...nie wiem,jak jaśniej wytłumaczyć:-(.Jak masz "wybierz pliki",to otwiera ci sie dodatkowe okno z Twoimi plikami- zdjęciami,które masz w kompie.Wybierasz dane zdjęcie.Zaznaczasz je tam,klikasz "otwórz"-powinno się pojawić w naszym bb okienku.Wtedy klikasz "wgraj pliki".A,i lepiej to robic pojedyńczo,nie kilka na raz,tzn poczekac,aż wgra się jedno i dopiero dodawac kolejne.Fakt,że odświeżenie strony przed samą odpowiedzią pomaga.mi tez nieraz nie od razu wchodzi,ale zazwyczaj nie mam problemów.Popróbuj jeszcze.Zobaczysz,że w końcu się uda

wioli to Ciebie nie wylogowuje samo z bb? bo mnie ciągle. poza tym co będzie jak zamkniesz kompa?

Pudzianek też już śpi, oczywiście przed spaniem musiała być akcja, że zaczęło cieknąć z butelki :no::wściekła/y::angry::growl::sad:
nienawidzę tych butelek Avent, ale niestety moje kochane Lovi większych nie robi :-(:-(
idę na długą kąpiel, wrócę później

happy wiem ze to wydaje sie proste tak wlasnie robie i nic poprobuje jeszcze nat nawet jak zamykam komp zawsze jestem zalogowana w explorerze tez mnie wylogowalo zawsze teraz uzywamy opery i nigdy mi sie nie zdarzylo. przyjemniej kapieli. lece probowac dalej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry