Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noooo jesteś. Pamiętałam o teściowej jednak byłam pewnam że tak czy inaczej chociaż się przywitać do nas wpadniesz ;-) poza tym: Udanego randkowania, na zdjęcia czekam, za słowo (odnośnie napisania czegos więcej) trzymam i Tobie też powodzenia ze zmianą czasu życzęMakucku, dzieki za wywolanie :-) W takim razie bede musiala przeciag zrobic, jak wy to mowicieJak przeciez wiesz, weekend z tesciowa spedzam, hihihi. Narazie bardzo milutko jest i bez zadnych zgrzytow. Czekamy az sie Adasko obudzi z drzemki (dluugiej dzisiaj) i zabierzemy go do "ruskiego" sklepu, bo tesciowa uzalezniona jest a i ja potrzebuje twarogu i polskiej kielbasy! ;-)Potem sie wybieramy na pole dyniowe z malym, a wieczorkiem mam randke z mezem, korzystajac z obecnosci darmowej opieki nad maluszkiem. Sciskam Was bardzo mocno i obiecuje naskrobac cos albo dzisiaj wieczorkiem albo jutro. A jutro Halloween to najpewniej Was uracze fotkami mojego Tygryska! :-) A i dzisiaj pewnie moj fotograf da sobie upust na polu dyniowym. Powodzenia ze zmiana czasu. U nas za tydzien!

trochę to chyba mało powiedziane...Ja rozumiem,internet wszystko przełknie...ale żeby na BB akurat takie rzeczy wypisywać,to ...trochę max.
no to witam w klubieMakuc mój z pierwszej, a zarazem ostatniej drzemki wstał o 11:30
ciekawe ile zajmie naszym dzieciom przestawienie się na "nowy" czas 

musieliśmy ja położyć, bo nam na siedząco zasypiała. Zastanawia mnie o której nad ranem wstanie....
:-
- a położę,to skacze w łóżeczku ,wesolutka jak skowronek.Tez zaraz będę ją kładła.A póki co zajęła się wrzucaniem piłek do sortera.Z klockami jeszcze sobie nie radzi,ale piłeczki póki co wystarczają.A ja w tym czasie skocze sobie na Gmaila,fotki ze spacerku lubemu wysłać
,Makuc,sniłaś mi się dziś- że razem na jakichś dziwnych studiach byłyśmy