reklama

Październikowe Mamy 2010

Mimo,że zaspałam,to będe pierwsza:-)
Wszystkiego najlepszego dla Elwirki z okazji urodzin
:-):-):-)
super,że oliwka dąła pospać
Emiś...współczuję choroby męża...:***
Rysia- dodaj kilka kropli olejku do ciepłej kąpieli dla Miłoszka i niech to powdycha przez chwilę

...no i Rysia była pierwsza;)

reklama
EMIŚ :-( mam nadzieję, że to nic poważnego!? zdrówka na ślubnego i czekam na jakieś bliższe informacje. 3maj się! i mimo wszystko gratki dobicia do 2000 :happy:
RYSIA uuuu powtórzę się ale katar u dzieci to przekleństwo dosłownie. Jak tylko otworzą apteki idź po olejki/krople/ maść majerankową etc. oby Miłoszkowi szybciorem przeszło, bo i on się męczy i Ty niestety :*
ELWIRKA dzisiaj Twoje święto, prawda? w takim razie:

images.jpg

i życzenia samych pięknych chwil w życiu do Ciebie priorytetem posyłam. Świętujesz dzisiaj jakoś specjalnie czy eee tam?

prawie 9 a tu ani HAPPY, ani NAT nie widać :rolleyes2: [edit] ooo jest HAPPY :*
u nas dzisiaj nocka okejos, za to poranek koszmarny, gdyż Alicjuszowi górna 2-ka wychodzi i ryk był taki, że serce mi się krajało :frown: no nic - na razie tyle. Czas zadzierać kiecę [a raczej dresiwo] i iść sie zbierać, gdyż zajęcia niebawem a potem wybywamy gdzieśtam sobie, co by w domu nie kisnąć.

Ostatnia edycja:
Beti pierwsza to byłam ja...ale Ty masz zaszczytne drugie miejsce:):)
Makucku no to w takim razie chyba już można gratki zębulkowe przesłać Alicji (wyrósł czy nie wyrósł...hihi najważniejsze że próbuje się przebić).Miłego wybywania gdzieśtam:)

no nic uciekam się zprysznicować i wybywam do apteki...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rysia- wiem,dopisałam:tak:
a u nas nocka super,bo od 20.00 pieknie spała,z tradycyjna butlą o 6.00.ale ja nie mogłam zasnąć.Zawsze coś:baffled::crazy:- jak szansa na przespaną całą nockę,to ze mna cos nie tak:baffled::no:
Tez zaraz sie zbieram,bo do tyłu ze wszystkim jestem.Jak zwykle,jak dłużej pośpię...
Kroma- zdrówka dla Twoich Dzieciaczków...:***

Cześć dziewczynki, wybaczcie że się nie odzywam ale mam ostatnio taki kocioł że już nie mam siły :-(
Siedzę całymi dniami w robocie, dzieciaki chore, i do tego niania w czwartek nam zrezygnowała. Dlatego mam do was pytanie czy któraś z Was ma aktualnie aktywne konto premium na niania.pl? Chciałabym uzyskać kontakty do opiekunek w moim mieście a nie ukrywam że nie mam kasy żeby sobie aktywować to konto :( jeśli któraś byłaby w stanie mi pomóc dziś lub jutro. Chodzi tylko o spisanie kontaktów z niani :-( jestem załamana

elwirka wszystkiego najlepszego oli sprawila ci najlepszy prezent!emilab trzymam kciuki za meza,duzo zdrowka:tak:happy moze sie juz przyzwyczailas do wstawania o tej porze i to dlatego moja mama np wraca z pracy o 3 i chocby byla niewiadomo jak zmeczona o 6.30 otwiera oczy i nie moze spac!zdrowka jeszcze dla dzieciaczkow rysi i kromy makuc gratuluje nastepnego zabka alutce:-Dkania jak oliwka?dziulka co sie stalo ze ty niemasz weny?

u nas standardowo,gdy w sobote mozna pospac dzieci wstaly juz przed 7.ja dzisiaj znowu sama na placu boju a mialam plan jechac do ikei ale sama z dziecmi napewno nie pojade moze za tydz sie uda!zeby chociaz dzisiaj nie padalo to wyruszymy na jakis spacer zeby niesiedziec w tym domu ale znajac zycie bedzie lało!

Witam dzis postanawiam poprawe i zaczne normalnie odpisywać hehehe

Niunia dziś zaszalała i wstała 6,30 a nie jak wczoraj 5.
Ogarnełam się, niunia zjadła śniadanko i teraz czekam aż sobie przyśnie i wtedy ja robie sobie śniadanko i na spokojnie mogę zjeść. Coś jakoś jej się nie pali do snu.

Elwirka sto lat sto lat niech żyje żyje nam

happy mam nadzieje że nie najlepsze naczynia??

ikaa29 co ty dosypujesz dziecku do mleka że śpi do 8. Ja też chce. Ja od momentu nardzon Laury nigdy nie spałam dłużej niż do 7 a i to był wypadki przy pracy bo zawsze to jest 5-6.

mamaagusi jejku ja kiedyś miałam manie pieczenia ciast, tortów i wszelakich placków itp ale jak się wyprowadziłam od rodziców to mi się już nie chce. Tylko wtedy nie miałam dużo obowiązków. Ciągle za mną chodzi ciasto domek baby jagi i może wkońcu w tygodniu go zrobie.

Rysi to życzę aby szybko katarek poszedł precz od Miłoszka

Dziulka a co to za kuleczki czipsowe??

Emiliab szpital nie fajnie oby szybko z niego wyszedł

Kroma kaszel precz

Cass oj współczuje. Najgorsze jak wszystko wali się na raz. Głowa do góry i będzie dobrze bo inaczej być nie może

wioli a cp tobie przeszkadza że sama. Naprawde wszystko można samemu zrobić.

reklama
dawidowe chodzi o to ze moj k jedzie do pracy o 4.30 i wraca o 8.30 caly tydz siedze sama z dziecmi a teraz jeszcze doszla sobota juz nie mowie o tym ze wszystko robie sama tyle ze ja juz tesknie za nim week spedzamy caly razem mozna sie wkoncu nagadac pojsc razem z dziecmi na spacer oni tez tesknia szczegolnie bartek a tak widza go dopiero w sobote bo w tyg jak wraca oni juz spia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry