Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A dzisiaj mąż z Ptyśkiem na spacer wybył więc mam czas żeby troche nadrobić :-)kto wie kto wie, może ;-)Roxi no faktycznie świat jest bardzo mały...hihi może my też mamy w Wawie jakiś wspólnych znajomych po suma sumarum spędziłam tam 7 lat życia:-)

padłama mnie glowa boli chyba doopa mi rośnie![]()

Buziaki ślę :*ja też sobie z jednym ledwo radze, a czasami wcale nie radze, ale mimo wszystko nie chce żeby był jedynakiem i drugi bobas musi być nie ma rady ;-) zresztą chce tego, ciekawa jestem jak to jest z drugim, napewno inne emocje, przeżycia itp, ale to dopiero min. za 2 lataRoxannka, Natolin hmmm odpowiedź na to pytanie jest prosta, nie daję rady z jednym a co dopiero z dwójką...

Patryk dzisiaj ściągnął sobie ze stołu bułeczke z masełkiem, która leżała na takim dużym grubym talerzu, naszczęście talerz ze stołu nie spadł bo byłaby tragedia 
jak bedzie tak wesoło jak ostatnio pisałaś to napewno będziesz się super bawiła :-) udanego wyjazdu i czekamy na ciebie po powrocie
A lekarke olej, jak wiadomo są lekarze i "lekarze" 

a po co idziecie do alergologa ?

Eliza- widze,ze nie można miec wszystkiego...jak teciowa ok.,to szwagierka i tesc do niczego...ech...zawsze coś....Ale fajnie,że Święto Dziękczynienia w miłym gronie spędzicie,bez nielubianych osób(chyba dobrze zrozumiałam,że teściowa sama przyjeżdza?).a powiedz ,Ty tak "tradycyjnie","po Hamerykańsku" je obchodzisz?Tzn.wiesz,indyk,ciasto z dyni itp.?
A z ta manualna skrzynią to dobre- normalnie mistrz kierownicy jesteś
;-)
A moj szef sie zdziwil zanim mnie zobaczyl w akcji. On oczywiscie tez potrafi reczna, bo sam sie wychowal w Kenii. Ale faktycznie jest tutaj mnostwo osob, ktore w zyciu nie widzialy nawet manualnej skrzyni na oczy ;-)Do tego takie osoby maja wpisane w prawie jazdy, ze moga tylko automatem jezdzic i wg mnie tak powinno byc. Nawet kilka miesiecy temu podawali w wiadomosciach taka historie, jak dwoch zbirow probowalo "podprowadzic" auto z parkingu pod jakims barem. Okazalo sie, ze auto bylo z tych "szybkich" ale z reczna skrzynia biegow i zaden z nich nie potrafil go prowadzic, wiec w efekcie im gasl co chwila no i policja ich zatrzymala zaraz, zanim zdazyli tak naprawde odjechac... 
Ale sie smialam z tego...co za idioci.
)
Eliza,a juz myslałam,ze imprezujemy razem i przestraszyłam sie,że nic w domu nie mam
concita- głos oddany:-)
Jak maz otworzyl wieczorem to wypilam tylko pol kieliszka i odpadlam, hehe. Eliza w moich stronach tak dla żartu się mówi że jak głowa boli to dooopa rośnie.Co do teściowej to widzę że fajna babka,moja też Lenkę uwielbia bo jak narazie to pierwsza wnuczka ale koniecznie by chciała dyrygować ale się nie daję,a Teścia nie poznalam wiec nie wiem jak to jest mieć teścia.