reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczornie znad drina i miski kuleczek chipsowych ostrych jak fiks.

w pracy spoko, bo poszlam na 15h wiec do poludnia zajelam sie Leanederkiem, zrobilam butle ( mialam spac JA a spal MAZ) ugotowalam kapusniak, malej obiadek i poprasowalam fuuuuuuuuuure ubran. dzisiaj mloda malo raczkowala, bynajmniej przy mnie, a jak chce zebym ja wziela na rece to siadzie przy mnie i wola " jajajajaj" albo "mememeeme".dzisiaj jak miksowalam jej jedzonko to przyszla do kuchni i ciagnela mnei za nogawki od spodni, potem se usiadla tylem do mnie ze plecami sie opierala o moje grubasne lydki, i sie smiala w glos:) aparatka:)))

a tak poza tym to jakos dzisiaj nei mam weny...

reklama
witam:)
jejku jestem pierwsza na bb:)no nie wierze...:)dzisiaj u nas noc koszmarna...Miłosz przez to że ciężko mu było oddychać płakał prawie całą noc:(a więc dzisiaj dzień z serii:zoombie jest wśród nas...Mam nadzieje że już dzisiaj będzie trochę lepiej bo szkoda mi tej mojej dziecinki:(

Miłego dnia!!!

Witajcie. Ja tylko na chwilkę. Wybaczcie,że was nie nadrobię. Humoru brak:-(:-(
Mąż w szpitalu. Odezwała się stara choroba(przez złe odżywianie i kilka innych czynników).
Postaram się być wieczorem,to może więcej opiszę na zamkniętym.

Buziaki dla wszystkich...

P.S. A tak liczyłam na miłego posta nr 2000:-(:crazy:

witam laski

Emilka- głowa do góry i zdrówka dla M
Rysia- zdrówka dla Miłosza, niech nie choruje wam.
Elwirka- to ci córcia zrobiła niespodziankę, oby więcej takich nocek

A u nas ciągle kaszel mocny. Młoda też kaszle.

reklama
Elwirka to super że nocka ok...no a dzisiaj życzę Ci wszystkiego co najlepsze...przede wszystkim by Twój męźczyzna na zawsze się "naprawił" a córa dawała przesypiać wszystkie noce:)Sto lat Solenizantko!!!:-):-)

Emiliab ojejku to faktycznie post nr.2000 do przyjemnych nie należy...zdrówka dla męża!!!!:tak:

Kroma zdrówka dla dzieciaczków:-)

Happybeti dziękuje za odpowiedź odnośnie kropli:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry