Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
maqc, ja też przy żurawiu siedzę
weny wciąż brak, tym bardziej po ostatniej lekcji, po której sie okazało że a) nie umiem tłumaczyć perfecta b) zakuty łeb z mojej uczennicy
Concita głośnięte :-), odemnie jeszcze jeden będzie z tela :-)
Ida oj Ty na bank pięknie tłumaczysz, to ten zakłuty łeb ;-)
Dorisku baffffffffffff się dobrze, a lekarka jakaś dziwna. Cóż co lekarz to i opinia ....... Mamagusi ja też uwielbiam piec i mam nadzieję, że tu też będę piec :-) Zdrówka dla chorowitków naszych
sariska, odpoczywaj kochana, odpoczywaj :*** dorisku, po co mam pisać o tej pseudolekarce? wiadomo że przejąć się taką to ponizej naszej godności, nie?:-) mamaagusi, zazdraszczam talentu ciastowego... ja ostatnio nawet rafałka kaniowego spsułam bo nie chciało mi sie ucierać margaryny wiec ją blenderem tenteges... a to juz nie to samo
i dzięki dziewczyny za pocieszenie, ale ja jednak chyba nie umiem tego "po chłopsku" wytłumaczyć... po tylu latach zaczyna się rozwiązywać zadania już mechanicznie/intuicyjnie a tu trza nagle stanąć na rowie i krowie wytłumaczyć... ehhhhhhhhh
Witam się dziewczynki:-)
tak bardzo chciałabym być na bieżąco ale ostatnio czasu na wszystko mi brak (fajnie bez chłopa,ale ile obowiązków więcej...to akurat mi się nie podoba)...a z nowości u nas to to że katar przyplątał się do Miłosza i bidulkowi ciężko oddychaćwiem że to nie ten wątek ale jeśli możecie to podajcje mi nazwe tych kropelek co się nimi spryskuje pościel itp i katar "znika" (byłabym bardzo wdzięczna za szybką odpowiedź to z samego rana takowe zakupie)!!!!!!!!!!!
Przepraszam że żadnej z Was nie odpisuje ale me szare komórki (a raczej ich pozostałość) odmawiają posłuszeństwa...