reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ida podziwiam decyzję z aparatem , bo ja to bym sobie nie założyła
1) why???:confused:
2) a masz powody żeby o takowym myśleć? bo nie zauważyłam:rofl2:
ida ja bym się chyba do aparatu nie przekonała, ale jak Ty chcesz to czemu nie ;-)
patrz: pytania do Doriska, a raczej tylko punkt 1, bo zauważyć nie miałam okazji:-p:-D
dawidowe gratuluję ząbkasariska jeszcze raz ogromne gratulacje z powodu nowego suwaczka!!a traz przyznac sie. ktora mi dziecko podwędzila????????
:confused::confused::confused:ja jakiegoś bonusa w domu nie znalazłam:rofl2:
Elwirka to może czas znaleźć sobie jakieś hobby. Bo tak codziennie taki sam dzień to oszleć można. Ja ostanio robie na szydełku bo mi się coś książki po 5 miesiach ich łykanie przejdły
boszzzzzzzzzzzzzzzz, zabiję za okazję do czytania ksiażek chociażby!!!!!!!! jak już mam chwilke wolną to wolę na necie posiedzieć bo na 10minut nie opłaca się książki otwierać:crazy:

jutro wizyta ze szczepieniem.... z kibla nie zejdę ze strachu:baffled:

NAT mi wystarczy nawet łyk innego trunku niż piwo ;-)
DAWIDOWE :confused::szok::crazy: jak to? pomylili cos w przesyłkach czy co? :baffled:
IDA kciuki są!
KANIA mi ostatnio wogóle czas przez palce ucieka :-(

ida ja tez tylko na necie siedze i czytam bo każda próba wzięcia gazety do ręki kończy się zwinięciem mi jej przez małą kradziejkę a książkę to ja ostatnio w ciąży czytałam.a do szczepienia w czwartek idziemy i się zastanawiam jak to będzie bo ostatnio to przecie dawno było a teraz Lenka starsza i wogóle.

3) wow :szok: i oby tak już zostało.
4) jakiego lekarza?
5) udalo się baranimłbom perfekta wtłoczyć?
7) u mnie ta opcja by nie przeszła ;-)
10) Cię ja też :*****

b) u nas na 99% tylko jedno będzie, więc o staraniach mowy nie ma
*robimy wymianę? Bo mam ochotę na coś inszego niż piwo a w lodówce mam 3 żurawie tylko ;-):rofl2:
ad.3 ale tak ostatnio bywa częśto:rofl2:nie chwalę się żeby nie zapeszać, ale że jutro i tak pobudka wcześniejsz to napisałam, a co!:-D
ad.4 szczepienie...priorix... mówi to coś? bo mi aż za dużo, i moim jelitom też......
ad.5 jedna załapała w mig a druga hmmmm jakoś przekonana nie jezdem:crazy:
ad.7 ale dlaczemu???????? a masz co poprawiać??????
ad.10 hehe:*** i melduję wysyłkę:-)
ad.b to tak jak u mnie;-)
ad.* DAWAJ!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

NATUŚ, a ty też masz z naturą w tej kwestii na bakier????????

DAWIDOWE nie dziwię się, że się wk.rzyłaś :angry: koniecznie napisz reklamację! brr....
IDA
3) to tym bardziej zazdroszczę, że często. U nas wczoraj całonocnoprzespany ewenement wystąpił ale dzisiaj już standardowo się dziać zaczyna
4) mówi :baffled: współczuję i Tobie i Misialince.
5) za tydzień będziesz miała jasność czy załapały :rofl2:
7) ja nic ale tu bardziej o sam fakt "jakbym miala koniecznośc takową" chodzi
10) :* za to że pajszła per poczta polska :****
b) to sie rozumimy w tym temacie ;-)
*) DAJĘ :)))))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry