reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczornie:)
w pracy ok. mozliwe ze mi dsotosuja lepiej godziny pracy tzn ze srody bede miec zawsze wolne, za to dwa dni w tygodniu kompletnie zawalone. wtedy w srody bym miala czas dla leane i nei szla by do niani.

poza tym moje dziecko teoretycznie bola zebiska a praktycznie to siedzi obok mnie i gada: gika gika ajgika kika ajka gika gika pfffffffffffffffff hhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa!" na caly blok. tak wyglada "chore i spiace" dziecko.... zwariuje.....

reklama
wioli ja w październiku odstawiłam tabletki(które brałam z konieczności,a nie z powodu antykoncepcji,bo w tamtym czasie z powodów zdrowotnych nie mogłam być w ciąży),a w styczniu byłam już w ciąży:tak:. My się nie staraliśmy,u nas było: dawaj! Na całego;-)!

Kurczę,fajnie,macie,że sobie pijecie:tak:. Ja nie mam nic,a muszę zacząć oszczędzać,więc na % poczekam sobie troszkę...

no teraz to ja ide juz naprawde spac bo kiepsko ze mną jak nie zajarzyłam o jaki film chodziło wioli a przecież go przed ślepiami miałam i widziałam co i jak.to pa dziewczęta do jutra.i nie piszcie za dużo bo nie nadrobie znowu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry