reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Widze, że tu dzisiaj imprezka pierwsza klasa :cool2: nawet nikt nie zauważył mojej skromnej osoby :zawstydzona/y:

A ja nie dość że ledwo na oczka patrze to jeszcze o suchym pysku siedze :dry: oj praca ma swoje złe strony ;-)

dawidowe, tekst z kogutem, rewelacja :-D a ty za pracą nie tęsknij tylko na ciesz się że na forum masz czas, bo mi teraz tego brak oj brak :sorry2:

makuc, ty to normalnie kisielkowy potffur :rofl2:;-) :*

wioli, nam się odrazu udało, stwierdziliśmy, że teraz byłby dobry czas i już w ciąży byłam :-)

To tyle bo do pracy to chyba na rzęsach bede szła :baffled: Zmykam do łóżeczka, buziole :*

reklama
ROXI ja myślałam, że Ty dawno blanocianie uskuteczniasz a tu ooo :szok: :**** ja ogólnie potffur jezdem, więc nooo, ten teges eeee :rofl2::-D

Roxi miłej nocki :*
Dziulka skoro płacze to coś jest nie tak. Nawet tak nie pisz, żeby dostała klapsa za to ze spać nie chce................ NIESTETY NIE PODOBAJĄ MI SIĘ ZADNE KARY CIELESNE DLA KOGOKOLWIEK :-( czy to dla dzieciaczka, czy dorosłego :-(
Wioli ja hd w 3d nie ogladam, ale samego BILGUNA uwielbiam jak miał swoje 5 minut u majewskiego

Ida jak będziesz miedzy krakowem a katowicemi to daj znać mieszkanie poznasz po balkonie ( piwo się chłodzi):p
Zanim dojedziesz ide się kimnąć:)

Dobranoc "Wariatki"
Dziulka nerwy na wodzy - do rana jeszcze daleko - może w końcu zasne

wdech wydech wydech wydech..wyniesc.... nastepny prosze...

w pokoju u siebie w lozeczku jest i raz gada raz placze...moja kuzynka widziala ja na kamerce to za glowe sie zlapala ze o tej porze dziecko tak daje czadu:D jak zapsizczala mi w ucho to az mi leb prawie rozwalilo... nienawidze jej zebow!!!!!!

makuc, ja już od godziny spać ide :-D i jakoś łóżko mi nie po drodze ;-) ale wyjaśnienie jest jedno bardzo proste ... tęsknie za wami :sorry2:

sarisa, ja też uwielbiałam bila w tych wstawkach u majewskiego :tak: teraz to już jakoś mi się nie podoba :no:

Roxi miłej nocki :*
Dziulka skoro płacze to coś jest nie tak. Nawet tak nie pisz, żeby dostała klapsa za to ze spać nie chce................ NIESTETY NIE PODOBAJĄ MI SIĘ ZADNE KARY CIELESNE DLA KOGOKOLWIEK :-( czy to dla dzieciaczka, czy dorosłego :-(
Wioli ja hd w 3d nie ogladam, ale samego BILGUNA uwielbiam jak miał swoje 5 minut u majewskiego

SARISKA wiadomo ze nie przywalilabym ze spac nie chce isc ale mam taka wscieklizne teraz ze mam ochote sie drzec... dostaje nerwow ze po pracy nie moge spedzic spokojnie wieczoru tylko uzerac sie z nia, jak w salonie jest to ja nic nie boli, smiech, gadanie i jaja na calego, a jak do pokoju to ryk! mam dosc tych wieczorow od jakiegos czasu. ale tak naprawde jak bedzie miec z 5 lat to bedzie krotko: prosze isc spac do lozka i koniec dyskusji.

reklama
sarisa to hdw3 to raz widzialam a jego nie lubie bo to dla mnie takie robieni glupa na sile widzialyscie''niebo''nenowki?to sa jaja dopiero dziulka teraz to ona nie rozumie jak bedzie miec 5 lat bedzie inaczej bo wtedy dziecko rozumie i jak czegos potrzebuje lub jest mu zle to potrafi powiedziec wiem ze czasem jest ciezko lepiej wyjsc policzyc do 10 i wrocic z usmiechem na twarzy

Ostatnia edycja:
Do góry