reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

Renatko,niestety,zamiast przymierzać seksowne haleczki,to na kolanach z racji niedowidzenia szorowałm zasyfioną od przedwczoraj nie myta podłogę:baffled:.I raczej się w takową nie wystroję,bo jak kiedyś to zrobiłam i M. wrócił z łazienki,to taki atak śmiechu mnie przez to ogarnął,że cały nastrój diabli wzięli i chichraliśmy się oboje jak idioci:eek:
A soczewki jakie nosisz.Bo sa b. fajne,miesięczne Bausch&Lomb Pure Vision,które można zostawic na noc:tak:.
Ikaa spójrz na mój drugi suwaczek:tak::-):-):happy:

reklama
dawidowe przepraszam ale nie lubie niedopowiedzianych spraw

ja uciekam zycze wszystkim milego wieczoru i przespanych nocy wpadne jakos w tyg papa

wioli bo to nie chodzi tylko o to, że rzeczowo przedstawiłam fakt jakie są prawa w Kościele, tylko to, że jeśli te prawa obowiązują katolików i może o to chodziło dziewczynom zgadzającym się ze mną, choć czasami poglądowo mającym inne przekonania.

a odnośnie chrztu naprawdę chcesz znać moje zdanie?

Emiliab nie wiem jak jest z kosztami takich spraw, ale mogę się dowiedzieć. Na priv za chwilkę odpiszę.

Rysia życzę, żeby Miłoszek spał do rana.

Mamaagusi​ oby jutro wstał lepszy dzionek dla Twojej córci.

olena witaj!!!:)) zastanów się jaka przyszłość czeka Cie z tym człowiekiem i czy warto poświęcać swoje życie i życie dzieci?!!!!

beti zdrówka oby to zapalenie minęło szybciutko i zdążyło wyleczyć przed powrotem M:***

makuc współczuję śmierci znajomej:***a co do nietolerancji w naszym kraju to wydaje mi się, że nie prędko się to zmieni......najbardziej nienawidzę tego jak ludzie naśmiewają się lub wytykają palcami osoby niepełnosprawne. przykro się robi jak na takie zachowanie się patrzy:(((

natolin mam nadzieję, że uda mi się zobaczyć nowy film z Małaszyńskim:))) oj muszę się z Tobą zgodzić w 100% że najlepsza jego rola to Grand w Oficerze:DDD takie ciacho że hej;-) do schrupania;-);-);-)a co do wiary to bardzo Cie podziwiam, że tak szczerze mówisz o swoich poglądach na temat wiary. Dużo ludzi boi się bronić swego zdania bo boją się opinii innych ludzi:)

cambria masakra co piszesz:((( szkoda mi takich kobiet, boją się odejść od mężów tyranów. a najgorsze jest to, że takie kobiety częśto nie mają wsparcia w najbliższych:(((

Elusia wszystkiego naj z okazji urodzinek!!!!:)))

mamaagusi kciuki już zaciśnięte:-)

Kania zdrówka dla Was i wszysktiego najlepszego z okazji rocznicy. Wow śnieg?to już?estem w szoku:szok:

Roxannka zdrówka dla Patrysia.....oby w końcu przestał chorować:****

kroma powodzenia na rozmowie jutru:!!!!!

Co do tematu wiary i religii to powiem tylko tyle że szanuję każdego poglądy i chyba nie ma sensu rozmawiać na te tematy bo każdy ma inne zdanie i każda próba wyrażenia swojej opinii może być odebrana jako atak

A u nas weekendzik super spędzony:)) wczoraj byliśmy pierwszy raz na sali zabaw i było super:)) Werka na początku troszkę się bała ale później jak się rozkręciła to wyjść nie chciała...w piłeczkach szalała, przeszczęśliwa była a dziś w domciu we trójkę. Spacerek oczywiście zaliczony, dwugodzinny b u nas piękna słoneczna pogoda była.
A niuńcia cały czas ostrożna jeśli chodzi o chodzenie....zrobi kilka kroczków i zaraz się łapie mebelków.....woli jeszcze raczkować;)) pewno niedługo sie rozkręci to będe wspominała jak to fajnie było nad nią zapanować kiedy jeszcze nie chodziła;)))
Z mieszkankiem dalej nic......było parę ciekawych okazji ale znów nam sprzed nosa ktoś sprzątnął......na jedno się czaję ale ludzie zrezygnowali ze sprzedaży na razie i dopiero po nowym roku mają się zdecydować czy chcą sprzedawać czy nie......swoją drogą to jaki sens był wystawienia tego mieszkani
a skoro do końca nie są zdecydowani:((((

Jutro znów do pracy:(((( a tak fajnie było spędzić 3 całe dni z niunią:)))

reklama
Happy no właśnie ostatnio na szybko kupiłam sobie jakieś zwykłe, bo ja mam paranoje że musze mieć w domu jakis zapas w razie w,no i się męczę z nimi i chyba zaraz sobie zamówie te co zawsze.

Do góry