reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

natuś :*** A i napisałam ci priva(na inny temat).
A co do starania się,to zaczęliśmy kiedyś(rozmowy z księdzem),ale potem brakło czasu. Wiem,ze również (niestety)finanse będą potrzebne-a z tym krucho...
A ja soczewki noszę od 15 lat:tak:

reklama
nat ja od samego poczatku mowilam swoje zdanie a nie prawa obowiazujace w kosciele nie rozumiem zabardzo o co chodzi z tym ze zgadzacie sie z nat?przeciez ja niemowilam ze to co pisze nat to jakies klamstwa,bo to fakty tylko to ze uwarzam ze mojm dzieciom nie powinno sie odmawiac chrztu.to troche tak jak bym zaprzeczyla ze tak w kosciele jak pisze nat nie jest

nat jak moglabym cie prosic o wyrazenie swojego pogladu w sprawie chrztu dzieci ludziom takim jak ja bylabym bardzo wdzieczna bardzo interesuje mnie twoja opinia!

Ostatnia edycja:
No i udało się:-Dśpi...

Ulalaa Happy coś czuję że szukasz jakieś ekstra haleczki do spania:-D

Kroma Emilia co do soczewek ja też nosze,okularami dosłownie rzucałam,za nic nie mogłam się przyzwyczaić a z soczewkami jest ok tylko bardzo często zapominam ich sciągać na noc a czasami to nawet kilka dni:szok:

Natolinko zły bo dzisiaj była bardzo płaczliwa, ciągle na rękach chciała siedzieć, jak płakała to się co chwilę przewracała i płakała jeszcze bardziej i taki dzisiaj z niej mały marudek był. mam nadzieję, że jutro będzie ok i to tylko przez tą pogodę

wioli- ale nikt nie pisze, że nie masz racji, ja pisze że Nat fachowo to wyjaśniła czemu kościół odmawia a ja napisałam, ze jestem też za chrztem w konkubinacie. Dzieci mają do tego prawo bo one są niewinne. I każdy ma prawo do tego i powiem ci, że moja mama nas chrzciła w konkubinacie i do tej pory nie ma ślubu kościelnego, a wychowała nas w wierze, chociaż sama ma do kościoła inne podejście i zdanie, ale chciała dać nam wybór.

Emilia- ja mam za 2 mce 30 tke, więc ja zaczęłam na 19 lat a ile ty masz to ja nie wiem :-)

renata- ja też kiedyś zapominałam, dopóki nie mogłam rano zdjąć tak się przysssała

a ja zapomniałam, że jutro mam jakąś rozmowę o pracę i jeszcze sobie przypomniałam że jest premiera Przed Świtem 17go chyba :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamuśki oj ale dzis dyskutowalyście sobie no no no,my dziś dzień same baby w domu ja,mała i babcia która była oblegana caly czas przez wnusię,śmieje się że jutro do pracy pójdzie odpocząć po weekendzie ;-)

olena współczuje Ci bardzo i tak jak dziewczyny tu piszą daj sobie z nim spokój dla dobra swojego i dzieci.
roxannka super że imprezka udana
happy zdrówka oczkom i chyba przegapiłam gdzieś posta o przyjeździe Twojego M.;-)
makuc co do tolerancji to jestem jak najbardziej tego samego zdania,nie mogę pojąć wszechobecnego chamstwa i zawiści.a nasz kraj to już dawno zszedł na psy...i poprawy nie będzie bo to co sie dzieje to brak słów.cambria teściową to masz naprawdę jeb...a wogóle to twój mąż mógłby gościa trochę przestawić za siostrę takie moje zdanie bo jak mojej siostrze by się krzywda działa to chłop by się nie mógł pozbierać.

No i tym sposobem dziś skonczylam odp a na temat kościoła nie będę się wypowiadać bo z tego co czytam to wszyscy mają jakaś tam rację.

Do góry