Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
), a są takie które nie potrafią sie uspokoić - i jeśli miałabym Dziulę zaliczyć to do tej grupy co ja, bo ona wciąż ćwiczy
myślę że moze niedługo dojdzie do mistrzostwa i zamiast "piździć" łyżeczką powie "Leane, nie to nie, kij ci w uszko
"

ale mimo niezaspokojenia z twej strony to spokojnej nocki ci życzę, a co! masz! znaj me dobre serce
:***
:***

Zdrówka dla Oliwkii!

no i zaglądaj do nas częściej :*
co do żłobka to i ja mam różne przemyślenia, ale tak sobie to tłumacze że i tak trzeba by było przejść to w przedszkolu i tyle, taka kolej rzeczy, tylko u nas troche szybciej
choć przyznam że tempo i częstotliwość chorowania mojego dziecka przerosła moje najśmielsze przewidywania
:-(
a przy dziecku nie ma opcji "rezygnuję" " już się w to nie bawię"
dzielna z ciebie kobieta jest i tak i tak :-)
:-);-) cierpliwości u mnie jak na lekarstwo, chociaż wszyscy wokół uważają żem super materiał na mamusie bo od zawsze kochałam wszystkie dzieciaczki, ale jednak co innego pobawić się przez jakiś czas z dzieckiem znajomej, brata czy innej osoby, a co innego mieć takie żywe srebo 24h, oj nie zawsze jest łatwo 

przynajmniej ja to tak odbieram ;-)
Jeden plus jest taki że teściowa sobie dzisiaj poradziła i jest szansa że bedziemy mogli częściej ją "zatrudniać" do ukochanego wnusia ;-):-)