Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w rossmanowej gazecie fajny artykuł ostatnio był, jak znajdę ją w stercie to może wam streszczę bo pamiętam że jedno zdanko mi się podobało, ale ja (jak czaruś chyba?)pamięć śiwetna ale króciutka
) Miłoszek ma charakterek-i dobrze, daje ci w kość - niedobrze bo cierpliwość w końcu zawsze się kończy! masz prawo czasem wymiękać i tyle! chociaż ja po ostatniej nocce (rozpoczętej o 5:45) miałam jeszcze więcej miłości do Misi niż zazwyczaj, ale mam wytłumaczenie tego nienormalnego stanu: qr...mega grypsko już mnie zaczynało rozbierać i widocznie od mózgu rozpoczęło
po takiej nocy najnormalniejsze w świecie jest to że wyszłoby sie z domu na x czasu żeby zapomnieć o małym potworze który potrzeby snu rodziców nie umie uszanować
:*** (i tak po cichu se myślę że może w końcu doczekam się ze strony Ryśka jakiegoś większego odzewu w mą skromną stronę
)
u nas raczej spokojnie to przebiega, wyjątkiem jest pakowanie w pampersa po kąpieli jak tyłek wolność poczuł
łatwo wtedy nie jest oj nie...
Michalince życzę aby paluszek wygoił się cacy-pięknie
:-)co jeszcze...zastanawiam się czy kupiłaś se już kurtkę byś bidulko nie musiała marznąć jak wyjdziesz na dwór po chorobie
aaa i powiem Ci jeszcze że kiedyś (pamiętasz pewnie kiedy??!!)zainspirowałaś mnie do kupna wyszczuplających gaci i nabyłam takie dwie pary,ale niestety poprawy nie widzę bo wciąż widzę tej mój tłuściutki brzuchol
i ta se myślę że kasę którą zainwestowałam w gacie mogłam poświęcić na jakieś godziny na siłowni (coby spalić trochę cielska,bo jak już pisałam majty na te problemy niestety mi nie pomagają
).A tak w ogóle to brakuje mi weny by cokolwiek mądrego Ci napisać więc przesyłam przynajmniejZobacz załącznik 410985wirtualną ciepłą herbatkę oby pomogła CI się szybciej wykurować i byśmy jak najszybciej mogły napić się wirtualnie piffska

)

a Twój opis czytania bajeczek z maluszkami: poezja! aż mi sie drugiego maleństwa zachciało!!! ale spokojnie!!! równie szybko mi sie odechciało, bo przypomniałam sobie że Misi nie lubi czytania książeczek "niesamodzielnie"

ale wynik edukacji wcale mnie nie cieszy bo łudziłam się że ... ale nic to! wiem majaczę
podsumowując, kiedyś i tak wypijemy razem kawę;-)

:-)
a potem do kina na "zmierzch"

stwierdzam że te 69 się opłacało dać, bo są u mnie w hierarchii na równi ze spodniami które też coś koło tego z reguły kosztują;-)fajne nogi są po całym dniu łażenia w nich, takie jakby gładsze, ale brzucho niekoniecznie, więc se jeszcze jedna rozmiar mniejszejsze zakupił Idulec
i jak sie ich w końcu doczeka (tu pozdrowienia dla poczty polskiej) to będzie sklepywał tłusciocha
więc stwierdzam że pompki mają realny wpływ na mięśnie brzucha i może sie z nimi zaprzyjaźnię jak tylko do świata żywych powrócę
Idę mielone robić na obiad. A może lazanię machnę...?