Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
natuś, to nie olewanie czy cuś, tylko nie potrafię sobie wyobrazić powodu takiego nastroju i w związku z tym ciężko mi się wczuć... ja jakoś mam słabo rozwiniętą wyobraźnię empatyczną... ale powinnać wiedzieć, że nie lubię jak smutasz i zawsze na wirtuprzytulaski możesz liczyć!!!!!!!!ps. ale to nie o choroby chodzi? (nawiązując do zamkniętego?)
a te legginsy to takie grubsze (czyt. cieplejsze;-)) legginsy po prostu:-) tylko nie są gładkie a w taki deelikatny 3d wzorek. a to nanosrebro to w niciach wplecione jakośtam i ono ma jakieś tam właściwości masujące czy cuś
a pocztą idą do mnie te same leginsy tylko w rozmiarze S coby mnie trochu spłaszczały gdzieniegdzie, o:-)tylko nie podoba mi się tempo z jakim idą, bo niby wysłane tydzień temu...
a co do bb-słownika: mnie rzadko zagina jakieś słówko, ale to pewnie przez moją "czytelniczą przeszłość" (no właśnie: przeszłość
) za to właśnie często jak czytam jakieś takie słówko "niecodzienne" to mi się kojarzy z jakąś książką czy bohaterem czy po prostu gdzieś w głowie "dzwoni" że znam to skądś
moje skarby zaraz wrócą i znowu będę musiałą kombinować jak tu przekonać młodą że NIE MA ochoty sie do mnie tulić...(i siebie przekonać do powyższego tyż...)...a M obiecał obiad zrobić, tylko coś mi się jego pierwsza propozycja nie spodobała, bo egoistycznie chce zrobić to co on lubi a ja NIE - piszę to cobyście zaraz go pod niebiosa nie wychwalały
a te legginsy to takie grubsze (czyt. cieplejsze;-)) legginsy po prostu:-) tylko nie są gładkie a w taki deelikatny 3d wzorek. a to nanosrebro to w niciach wplecione jakośtam i ono ma jakieś tam właściwości masujące czy cuś

a co do bb-słownika: mnie rzadko zagina jakieś słówko, ale to pewnie przez moją "czytelniczą przeszłość" (no właśnie: przeszłość

moje skarby zaraz wrócą i znowu będę musiałą kombinować jak tu przekonać młodą że NIE MA ochoty sie do mnie tulić...(i siebie przekonać do powyższego tyż...)...a M obiecał obiad zrobić, tylko coś mi się jego pierwsza propozycja nie spodobała, bo egoistycznie chce zrobić to co on lubi a ja NIE - piszę to cobyście zaraz go pod niebiosa nie wychwalały