Hej dziewczyny.Dzisiejsza nocka może nie wymarzona,ale w miarę,bo tylko dwa razy mały mnie obudził.:-)
Teraz ma drzemkę,więc chwilę sobie klapnełam.
Makuc ja paznokcie to tylko na śpiocha obcinam,inaczej u nas nie da rady.
Kania buziaki i poprawy nastroju.
Ida no ciekawe co by było jakbyś faktycznie doktorka zbałamuciła we śnie.Heh,bo wiesz ja to zawsze po takich snach budze się jakas taka dziwnie zadowolona,jakby to bylo naprawdę,no i mma czerwone placki na polikach,chyba się zawstydziłam heheheh
Alicja placki z bananmi...mniam!też chcę!
Dareczka witam serdecznie i nie nadrobisz nas kochana,bo tu produkcja postów idzie często w szlonym tempie,że ja mam nawet problem jak mnie nie ma kilka dni:-)ale pisz pisz koniecznie z nami,zapraszamy:-)
Natolin dobrze,że miałaś chwilę oddechu i mogłas spotkac się z przyjacielem.
mamaagusi dużo zdrówka dla Was i wytrwałości,pogody ducha bo przy choróbskach czesto nawet się uśmiechnąć nie chce:-(
Dziulka no list pierwsza klasa,super!heh
happy ale masz madrą córcię,mamusi pomaga palić,tylko tej lali szkoda by było:-)
Rysiek no niech ci będzie.Jestem z Tobą.Miałam się co prawda nastroić do kolejnej diety,ale jak to bywa,to strojenie,przygotowywanie to by trwało i trwało.A tak to temat zarzucony i jedziemy z tym koksem.No i wierz mi mam się czego pozbyć bo przytyłam ostatnio.
wioli nie bedzie żadnej powtórki z rozrywki kochana,przeciez nie ma reguły ze akurat w tym przedziale czasowym wystąpi goraczka,podejrzewam że tak mówią,bo tak jest najczęściej.Wy to już macie wydobrzeć calkowicie i żadnych więcej gorączek,no!
Ida - tak priorixem szczepiłam,a śledzika jak najbardziej zapodałam,no i dobrze bo jak mam dzis z rysią walcyzć w tej dietce to przynajmniej nie będzie mnie kusił,bo już nie ma,heh
kroma,dobranocka- kciuki za spokojne szczepienia.
Sarisa miałaś spotkań,że hoho:-)