Mała_mi, Sarisa, Emiliab przyczyną jest córcia, a raczej jej dolegliwości chorobowe, moja praca, zmęczenie, nieprzespana 4 noc z rzędu itd itp... jakoś trudno mi się uśmiechnąć nawet w samej sobie... więc chyba poczytam i postaram się jakoś pracować byle by nie zasnąć...
WspółczujęOby Oliwce szybko się poprawiło! Mam nadzieję, że wkrótce zrobi Ci niespodziankę i porządnie się wyśpisz.
reklama
Właśnie mnie tak naszło, że może Was się poradzę. Mam dłonie jak u starej baby normalnie,przesuszone itd. To od ciągłego ich mycia pewnie, a zresztą zawsze miałam skłonności do suchej skóry. Może macie jakiś sprawdzony patent na taką dolegliwość? Jakąś maskę, domowe sposoby, a może znacie jakiś rewelacyjne apteczne mazidło? Zwykłe kremy, nawet te lepsze średnio pomagają... 
Ragna a próbowałaś zielony linomag? A i tak na przyszłość.........jak napiszesz posta i chcesz coś dopisać to zrób sobie edita i tam dopisz, bo ogólnie post pod postem nie przystoi
chyba, że tyle napiszesz, że się już nie mieści hehe ;-)
Kania78
...
Też niestety na to cierpię, jeszcze jakieś uczulenie się przyplątało i kostki mam jak pozdzierane na tarce...Zwykłe kremy do rąk nie pomagają mnie również.Właśnie mnie tak naszło, że może Was się poradzę. Mam dłonie jak u starej baby normalnie,przesuszone itd. To od ciągłego ich mycia pewnie, a zresztą zawsze miałam skłonności do suchej skóry. Może macie jakiś sprawdzony patent na taką dolegliwość? Jakąś maskę, domowe sposoby, a może znacie jakiś rewelacyjne apteczne mazidło? Zwykłe kremy, nawet te lepsze średnio pomagają...![]()
Sarisa zielony Linomag??? nawet takowego nie widziałam.
Ostatnia edycja:
Ragna a próbowałaś zielony linomag? A i tak na przyszłość.........jak napiszesz posta i chcesz coś dopisać to zrób sobie edita i tam dopisz, bo ogólnie post pod postem nie przystoichyba, że tyle napiszesz, że się już nie mieści hehe ;-)
Przepraszam, ale dopiero przyzwyczajam się do forum i wiem, że muszę się jeszcze wiele nauczyć...
A Linomag zielony nawet mam, ale rzadko stosuję, bo strasznie mierzi mnie zapach... No ale pewnie nie ma kremów idealnych...
emiliab
Fanka BB :)
ragna ponoć to,co najgorsze w smaku czy zapachu jest najskuteczniejsze;-). więc spróbuj ten linomag(może i ja zakupię dla męża).
Kasza się gotuje,pulpety zrobione. Jeszcze tylko sosik pieczarkowy i obiad gotowy. Teraz czekam na Kubę i idziemy po myszę.
sariska cieszę się,że fasolka jest i gniazdko sobie wyściela;-)
kania a jak ty smutna,to ja tyż:-(.
Kasza się gotuje,pulpety zrobione. Jeszcze tylko sosik pieczarkowy i obiad gotowy. Teraz czekam na Kubę i idziemy po myszę.
sariska cieszę się,że fasolka jest i gniazdko sobie wyściela;-)
kania a jak ty smutna,to ja tyż:-(.
Ragna ale nie masz za co przepraszać :-).....
Kania a proszę tak wygląda
LINOMAG 20% maść 30g | Skóra | Skóra | i-Apteka.pl
I życzę Ci abyś się wyspała, a Oliwka wyzdrowiała tak na dobre.. Tulam Cię Misiu
I lecę do babci będę wieczorkiem
Kania a proszę tak wygląda
LINOMAG 20% maść 30g | Skóra | Skóra | i-Apteka.pl
I życzę Ci abyś się wyspała, a Oliwka wyzdrowiała tak na dobre.. Tulam Cię Misiu
I lecę do babci będę wieczorkiem
renata borysek
Fanka BB :)
hej
wczoraj bylo leniuchowanie to dzisiaj trzeba bylo nadrobic domowe prace ale juz jako tako ogarnięte,nocka standardowo 2 pobudki,padł borysl około 22 i zgubilismy gdzieś 3 smoczki więc nie bylo na noc ale jakoś przetrwaliśmy więc postanowiłam że od dzis smoczka niet,zobaczymy jak to będzie
Sariska ale masz mądrą córeczkę,mój w ogóle nie powtarza nic po mnie,cały czas jakieś tam ufoludkowe słowa w swoim języku
Alicja dzięki za przepis jakoś nigdy nie wpadłam aby owoc jeszcze dodać i dziś na śniadanie sobie zrobiłam
Dawidowe właśnie o tej Aleksandrii zawsze myślałam żeby zobaczyć ale jakoś jak już byliśmy to za daleko nam było jechać autobusem bo to chyba lepiej byłoby juz lądować w Kairze a nie w H,a warto ją zobaczyć w ogole
Happy dobry sposob na to jedzenie powiem Ci,ja kożucha też nie przełkne oj nie
Rysia najgorsze są chyba pierwsze dni w takiej diecie bo później to już chyba szkoda i żal przerwać jak juz się wytrzymało kilka dni także kciuki trzymam nadal
Doris może zęby??oby dziś nocka lepsza była a nawału w pracy nie zazdroszę
Małami no to super,600 zl to już coś zawsze trochę lżej i ta średnia wow

Dawidowe wszystkiego naj
a na spacerek to może tak jak piszesz jutro jakiś krótki
Sariska a teraz doczytałam że u gin bylaś,ja jak na początku ciąży pierwsze 2 wizyty bylam u gin w moim mieście (prywatnie) i jak za drugim razem musialam czekać 2 bite godz w poczekalni to zrezygnowałam i zaczelam dojezdżać 30km ale zawsze o umówionej godz mnie przyjmował ale czytam że ty tak okazjonalnie dzisiaj,fajnie że fasolka rośnie:-)
Co do jedzenia jeszcze to mi smakuje wszystko żeberka czy szynka z tłustym, nie ma problemu a jeśli jeszcze ktoś mi ugotuje obiad (np teściowa obok
) to już nie mam na co narzekać i jem wszystko,szkoda że borysek na razie taki niejadek.A co do malowania to jak siędze w domu to mi się nie chce ale jak do pracy chodziłam to zawsze oko podkład róz itp a już w ogole jak jakieś wyjście wieczorem na drnka czy cuś to uwielbiałam się szykować.
wczoraj bylo leniuchowanie to dzisiaj trzeba bylo nadrobic domowe prace ale juz jako tako ogarnięte,nocka standardowo 2 pobudki,padł borysl około 22 i zgubilismy gdzieś 3 smoczki więc nie bylo na noc ale jakoś przetrwaliśmy więc postanowiłam że od dzis smoczka niet,zobaczymy jak to będzie
Sariska ale masz mądrą córeczkę,mój w ogóle nie powtarza nic po mnie,cały czas jakieś tam ufoludkowe słowa w swoim języku
Alicja dzięki za przepis jakoś nigdy nie wpadłam aby owoc jeszcze dodać i dziś na śniadanie sobie zrobiłam
Dawidowe właśnie o tej Aleksandrii zawsze myślałam żeby zobaczyć ale jakoś jak już byliśmy to za daleko nam było jechać autobusem bo to chyba lepiej byłoby juz lądować w Kairze a nie w H,a warto ją zobaczyć w ogole
Happy dobry sposob na to jedzenie powiem Ci,ja kożucha też nie przełkne oj nie
Rysia najgorsze są chyba pierwsze dni w takiej diecie bo później to już chyba szkoda i żal przerwać jak juz się wytrzymało kilka dni także kciuki trzymam nadal
Doris może zęby??oby dziś nocka lepsza była a nawału w pracy nie zazdroszę

Małami no to super,600 zl to już coś zawsze trochę lżej i ta średnia wow

Dawidowe wszystkiego naj

Sariska a teraz doczytałam że u gin bylaś,ja jak na początku ciąży pierwsze 2 wizyty bylam u gin w moim mieście (prywatnie) i jak za drugim razem musialam czekać 2 bite godz w poczekalni to zrezygnowałam i zaczelam dojezdżać 30km ale zawsze o umówionej godz mnie przyjmował ale czytam że ty tak okazjonalnie dzisiaj,fajnie że fasolka rośnie:-)
Co do jedzenia jeszcze to mi smakuje wszystko żeberka czy szynka z tłustym, nie ma problemu a jeśli jeszcze ktoś mi ugotuje obiad (np teściowa obok

Ja Linomagu czasem używam, ale to jest niestety efekt na chwilęragna ponoć to,co najgorsze w smaku czy zapachu jest najskuteczniejsze;-). więc spróbuj ten linomag(może i ja zakupię dla męża).
reklama
Kania78
...
Życzę przetrwania !!!zgubilismy gdzieś 3 smoczki więc nie bylo na noc ale jakoś przetrwaliśmy więc postanowiłam że od dzis smoczka niet,zobaczymy jak to będzie
Emiliab Ty też nie smutaj się z mojego powodu.
Nic to nie zmieni, a wręcz będzie gorzej :-)
Sarisa dziękuję :***
Ostatnia edycja: