Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Wiem,ze tobie nie było do śmiechu,ale muszę stwierdzić,że nie nudzisz się z Olą i Arkiem;-)
. Wszystko przez moje za duże piersi i za masywne uda
. Jutro(może wieczorem) pojadę,zobaczę,czy jest rozmiar większa. A jak nie,to wezmę kasę,pojadę do drugiego tesco,może tam będzie
a tak poważnie to nygusa miałam do pisania i tylko czytałam.Dzionek oki,od rana w UP po kasiorkę,później obiad i tak cały dzień nam zleciał jakoś.Chciałam iść do fryzjera ale na zapisy oczywiście mają a jak jakiś wolny termin to nie mam małej z kim akurat zostawić i przyjdzie mi samej się podciąć i będę wyglądać jak idź stąd ;-)
przytulam Was cieplutko :****
i teraz wąłśnie jakbym mogła to bym Cie wycałowała! bo w lodówce mam pieczarki i od dwóch dni kombinuje co z nich zrobić :-)
Tylko musielibyśmy "gdzies" i kiedyś się umówic na taką oczyszczającą terapię
...i nie mam tu na myśli zamkniętego![]()

ja mojego nie oddałabym nawet, nawet hmm...za 5 kg żelków
i tu uśmiech do nat :-)Sariska ja tez od malego zawsze czekałam tylko na pierogidla mnie oprocz pierogow mogłoby nic nie byc na wigilie.
i do tej pory, mimo ze minęło tyyyle lat nadal tak robimy 
mnie bolą mięśnie od przywieszania ozdób światecznych w przedszkolu - ręce non stop w górze 
dla mnie to wzór tak cudownej więzi między rodzeństwem, bardzo bym chciała zeby kiedyś Isia miała ze swoim bratem/siostrą taką relację 
:-)

;-)
:-)