Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malz dzisiaj z rana przy sniadaniu zauwazyl. I usmialam sie, bo aby sie przyjrzec to podnosil lyzeczke z jajecznica blisko buzi Adasia, az ten otwieral szeroko paszcze, a malz trzymal mu te lyzeczke tak przez chwile, probujac obejrzec zabka. Bosko to wygladalo 

W zwiazku z tym przychodzi opiekunka, corka sasiadow, bardzo mila dziewczyna, osiemnastolatka. No i obawiam sie troche, czy jej "nie najdzie" ten pan i zeby nie bylo draki. Oczywiscie powiemy jej, zeby nie otwierala i w ogole, ale i tak moze sie bac. Dobrze, ze rodzice mieszkaja tuz obok, zawsze moze do taty szybko zadzwonic.
Ciagle mi mowi, ze mnie kocha i ze jestem sliczna, hehe. Dlatego juz nie mam sie o co przyczepic, to o balagan go scigam 
Kojarze tylko Gesslerowa, bo wlasnie zaczeli ten program nadawac w zeszlym roku jak w Polsce bylam. "Rewolucje" tez przeciez sciagane od Gordona Ramsay'a i moim zdaniem, pani Magda mu do piet nie siega... ale to tylko moje zdanie.
Milej soboty!
Za późno wstałam...akurat dzis Amelka pięknie pospała do 6.00,tym samym mam za mało czasu na porządne odpisanie
.Niby fajnie,że pospała,a z drugiej strony,znów niektóre zawiodę(Alicja,
)
. jak mnie zaczyna już na granicy wkurzać swoim stoickim spokojem to rzuce w niego poduszką i sie zaczyna wojna, albo wezmę np lody które mam pod ręką i go nimi wymaże, staramy sie zawsze to jakoś zakończyć na wesoło, i faktycznie tak jest, łaskotki, cokolwiek żeby to śmiechem rozładować. i tak jest o wiele fajniej. Bo kończy sie pozytywnie i cała złość nam przechodzi. Oczywiście jak już poważnie przegnie i widzi, że nawet śmiech nie pomoże to wychodzi. daje nam czas żeby ochłonąć i wraca z przeprosinami i np czekoladą bo wie ze ją uwielbiam. ja mu za to kupuje żelki ;-)
no bo ile tak można wytrzymać, to przecież bardzo męczy obie strony :-( :****
no i takie podebrane najlepiej smakuje :-)
;-) ale może jutro? hmmm takie, dobre, kolorowe...zastanów sie
życze Ci miłego dnia i mnóstwa pozytywnego ciepła :-) bardzo intensywnie o Tobie myśle i pamiętaj że Cie tu potrzebujemy, ma Cie być dużo, ogomniasto, jak najwięcej
ładuj akumulatorki i wracaj :*****
i zasadnicze pytanie: jak można nie lubić żelków?????