Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Zasiedziałam się w sklepie(allegro znaczy się;-))

:-) z domu wychodzic nie zamierzam bo wieje i deszcz pada.Weekend minał miło i spokojnie,raczej w domu .W sobote bylismy u znajomych na ciescie i kawce ,chociaz oni tam maja taki chaos w mieszkaniu(w sensie,ze tyle rzeczy wszedzie naustawiane),ze z dzieckiem to chwili spokoju nie ma bo on wszystko by posciagał..
i trzeba bylo non stop za nim latac
.Za 5 tyg oni beda miec dzidziusia wiec niedlugo beda wszystko chowac
Kurcze, ja to chyba jestem jakaś dziwna, bo rodzice i mąż pytają mnie co chcę na święta dostać, a ja nie mam pojęcia...
dokładnie takkazdy dzien przynosi nowe tematy i sprawy, wiec jak tylko zaczniesz bywac tu na nowo wsiakniesz na pewno)
ciesze sie zę znów jestescie concita, moriam, maga i cass :-)
musze sie jeszcze dziś tam przejść i je obejrzeć... o dawidowe też macie takiego? cholera no
i widzice jak to forum działa, pójde i kupie 
nie ma nic cudowniejszego niż widok takich małych ludzików bawiących sie wspólnie czy dogadujących ze sobą :-)
a później postawiłam sobie za cel żeby chociaż raz w tygodniu pojechać gdzieś autem żeby nie wyjść z wprawy ;-) teraz jeżdże codziennie bo praca, odwożenie niuni..a pamiętam jak sie bałam, małż mnie wręcz zmuszać musiał do zrobienia prawa jazdy, kompletnie nie mogłam sobie siebie wyobrazić za kółkiem taki wielki samochód, tyle funkcji i ja taki trzpiot = katastrofa 
a Wam życze duuuużo zdrówka :*****
widze że niezłe układy masz
4 dniowy weekend no nieźle sie niektórym powodzi
:-)
Dzięki za info od idy