reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
concita, alez ja tez jestem w tyle mocno i wcale nadrabiac nie probuje, ale kazdy dzien przynosi nowe tematy i sprawy, wiec jak tylko zaczniesz bywac tu na nowo wsiakniesz na pewno:)) no chyba, ze tylko ja tak mam:)

a kto tu każe komuś coś odrabiać, macie być i już, ja też nie nadążam za laskami, chociaż dzisiaj jest spokojnie :-)

A tak apropo heja :-)

Dziulka jak dziś samopoczucie?
eliza współczuję @ no to pięknie z tymi kwiatami wyszło ale przynajmniej zakupy zrobione
beti oby te ząbki szybko wylazły i przestały Amelkę męczyć
roxi mam nadzieję, ze dziś wszystko zgodnie z planem dnia wam wyszło i dzień będzie udany
chyba nic więcej mądrego nie wymyślę dziś

Heloł ja też jestem i coś mnie dopadło chyba bo gardło mnie boli wrrr a wogóle dzisiejszy dzień taki jakiś smętny bo nic mi się nie chce nawet z Lenką na spacer wyszłam z wielkim przymusem.

No niby macie racje, że nie trzeba nadrabiać, ale tak dziwnie jak któraś coś pisze, a ja nie wiem o co kaman... nie chcę wylecieć z jakąś głupotą w tej nieświadomości heh

reklama
Do góry