Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
concita, alez ja tez jestem w tyle mocno i wcale nadrabiac nie probuje, ale kazdy dzien przynosi nowe tematy i sprawy, wiec jak tylko zaczniesz bywac tu na nowo wsiakniesz na pewno) no chyba, ze tylko ja tak mam
Dziulka jak dziś samopoczucie? eliza współczuję @ no to pięknie z tymi kwiatami wyszło ale przynajmniej zakupy zrobione beti oby te ząbki szybko wylazły i przestały Amelkę męczyć roxi mam nadzieję, ze dziś wszystko zgodnie z planem dnia wam wyszło i dzień będzie udany
chyba nic więcej mądrego nie wymyślę dziś
Heloł ja też jestem i coś mnie dopadło chyba bo gardło mnie boli wrrr a wogóle dzisiejszy dzień taki jakiś smętny bo nic mi się nie chce nawet z Lenką na spacer wyszłam z wielkim przymusem.
No niby macie racje, że nie trzeba nadrabiać, ale tak dziwnie jak któraś coś pisze, a ja nie wiem o co kaman... nie chcę wylecieć z jakąś głupotą w tej nieświadomości heh