Moriam, nasza Hania ma podobny tryb dnia do Twojej Maury

Choć ostatnio trochę później zasypia. Przypuszczam, że dziś szybko uśnie, bo miała zaledwie godzinną drzemkę. Trzymam kciuki za prezentową wenę.
Kahaaa, współczuję, że nawet do kibelka nie możesz spokojnie się udać bez asysty. Ja zawsze czekam, aż widzę, że Hanka czymś się bardzo zainteresowała i pędem biegnę do łazienki, nie zamykając drzwi. Na ogół zaraz przyłazi, ale czasem uda mi się mieć trochę intymności.Takie uroki...
No i byliśmy na imprezie mikołajkowej. Oczywiście do Mikołaja Hania nie zapałała wielką sympatią, ale obyło się bez łez. Bardzo się we mnie wtuliła, a Mikołaja nie uraczyła nawet spojrzeniem. Paczka w sumie OK, mnóstwo ciastek i innych słodyczy, więc mamy zapasy na długo. Hania na początku była stremowana, ale potem się rozruszała i chodziła sobie swobodnie zaciekawiona. Spotkaliśmy kilku znajomych z dziećmi i było w zasadzie miło. Myślę, że Hania też zadowolona. Mała zakochała się w takim koniku do skakania
KONIK OSIOŁEK PIŁKA DO SKAKANIA skoczek POZNAN ^ (1966300359) - Aukcje internetowe Allegro i chyba dziś jej takiego zamówię. Normalnie siedziała i mogła tak skakać bez końca. Była bardzo rozżalona, jak ją zdjęłam, a ona widziała, że inne dzieci dosiadają jej przyjaciela... Po prostu miłość od pierwszego wejrzenia
Makuc, mam nadzieję, że uda Ci się z małżonkiem dogadać co do tych porannych dyżurów. Tobie też się przecież należy, by czasem porządnie się wyspać, a chociaż leniwie powylegiwać.
Ja teraz zmykam, bo Hania jakoś mężowi marudzi i ciągle do mnie przybiega. Pewnie wieczorem zajrzę jeszcze na forum.