Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ragna :**** trzeba wierzyć że bedzie dobrze, musi być dobrze. Okropna sytuacja :-( człowiek chciałaby coś zrobić, pomóc, a jedyne co mu pozostaje to czekanie :-( przytulam bardzo mocno :***
a co do domku z piernika - wow! super że Ci sie chce
czyżby dobranocka Cie zainspirowała ;-) mam nadzieje ze sie pochwalisz, jak skończycie
ja raczej nie mam talentów kulinarno - wypiekowych, a przynajmniej nie próbuje sie przekonywać, szkoda jajek 
renatko - nie, nie moje
wyszukane, obrobione, i już 
dziuluś dużo, dużo zdrówka Ci życzę :*
mamaagusi kciuki cały czas zaciśnięte
eliza ciesze sie że randka się Wam udała :-) nawet bez kwiatów
i wielkie gratulacje dla Adasia, super że tak dzielnie zasnął, położony przez kogoś innego niż mamusie. Wycałuj go od cioci koniecznie
doskonale Cie rozumiem, z tym wychodzeniem tylko we dwójkę. My z M. też staramy sie co jakiś czas znaleźć czas tylko dla siebie żeby poczuć sie po prostu jako mąż i żona a nie tata i mama ;-)
happy wow! ale Ci dobrze :-) Amelka Ci prezent zrobiła czy co
ciekawe jak tam Alutek makucinka, czy dała jej pospać
moja wstała o 5.03
udał sie ją przekonać do poleżakowania z mamą do 5.30 zawsze to coś ;-) później ja ja nakarmiłam (a ona mnie
), przewinęłam i oddałam tatusiowi - dzięki Waszym sugestiom udało mi sie przekonać małża (o dzięki wielkie Wam :**** ) i teraz w sobote ja wstaje do małej a w niedziele małż sie nią zajmuje. Mam chociaż jeden dzień w tygodniu na bezkarne pospanie. Ponieważ ja i tak sie budze jak ona wstaje a małż jeszcze nie ma opanowanego robienia kanapek czy jajecznicy o 5.30 to powiedziałam że ok mogę ją nakarmić (zawsze wtedy moge też sobie na BB luknąć
) przewinąć i później do tatusia
Dziś oczywiście jak sie ukryłam pod kołdrą to zaczeło sie "mama, mama" :-( ale małżowi jakoś udało sie ją zając ;-)
a co do domku z piernika - wow! super że Ci sie chce

renatko - nie, nie moje

dziuluś dużo, dużo zdrówka Ci życzę :*
mamaagusi kciuki cały czas zaciśnięte

eliza ciesze sie że randka się Wam udała :-) nawet bez kwiatów

happy wow! ale Ci dobrze :-) Amelka Ci prezent zrobiła czy co

ciekawe jak tam Alutek makucinka, czy dała jej pospać

moja wstała o 5.03