jestem i ja. Po dniu intensywnie - pracowniczym

Pewnie nie nadrobię całościowo od wczoraj ale zawsze chociaż dzień dzisiejszy mogę się postarać "opanować":
DORISKU nie dziwię się, że nie masz weny do pracowania. Po takim weekendzie mało kto by miał. Smuci mnie tylko, że jakoś mało Ciebie na forum ostatnio. Poprawisz się?
NAT nie jesteś dziwna jeżeli o prezenty chodzi, bo i ja nie wiem co chcę. Rodzicom powiedziałam, żeby zamiast mi to Alicji coś kupili ale tu też pomysłu nie mam, bo chyba wszystko już dla niej mamy, a kolejnych zabawek nie potrzebujemy, więc w sumie na to samo wychodzi. A o teściach nie wspomnę. Chociaż oni to własną wizję naszych potrzeb mają. P.S. Alicja od nich dzisiaj kolejnego miśka przytargała. oszaleję.
CONCITA ja mam na tyle lenia, że nawet z domu dzisiaj nie wyszłam

więc zapewne Twój przy moim to pikuś. I mam nadzieję, że doszłaś na ten fitness (mimo wszystko)
MAGA może to był taki znak, żebyś sobie humor zakupem nowych ozdób poprawiła?
SHEENEY do 10? zazdroszczę i to bardzo, bardzo. Jak się dzisiaj czujesz? Odpuściło choróbsko chociaż trochę? ocho i doczytałam, że Borysek
RENATY też jej taką niespodziankę długo-senną zrobił. Ale Wam fajnie.
ALICJA a ja nie wiem o jakie skoczki chodzi

musiałam coś przeoczyć chyba :-( a i wiesz, że ja za każdym razem widząc posta od Ciebie zastanawiam się czy obrazki będą? a jak są to myślę nad tym skąd Ty je takie fajowskie i pasujące do sytuacji bierzesz?
WIOLI i Ty chora? zdrówka dużo, dużo w takim razie! i dla Ciebie
DZIULASKU też! apropo ochraniaczy to u nas ich już dawno nie ma ale to tylko dla tego, że jakieś trefne dostaliśmy i po praniu już się do niczego, poza położeniem na dnie szafy nie nadawały.
RAGNA do tej sali zabawa musicie się koniecznie przejść i to bez namysłu nawet. Ja też byłam pewna, że Alicja jest jeszcze za mała na takie atrakcje a tu ooo

poza tym współczuję poranka bez wody i mam nadzieję, że Twojej siostrze uda sie czegoś więcej o stanie zdrowia wujka dowiedzieć.
DOBRANOCKA cieszę się, że chrzciny się udały. a Wojtuś z Justynką cudownie wyglądali!
MALA_MI rzeczywiście intensywny dzień dzisiaj miałaś. Trzymam kciuki, żeby teściowa w roli opiekunki się sprawdziła.
KROMA co to kulkowo? Też jakiś salon zabaw dla dzieci?
i nadrobiłam :-) teraz jeszcze tylko spacer z piesem i mogę sibatę robić.