reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Emilia to dobrze, że coś zostawiasz do roboty dla męża. :-)
Kania mam nadzieję, że to nic poważnego. I gratuluję takiej ilości postów. Ja do 2000 się zbliżam i jakoś dotrzeć nie mogę.
Doris aż do Warszawy Was wywiało? Dobrze, że podróż jakoś minęła i imprezka udana.

A mnie właśnie olśniło, że za 2 dni mąż ma imieniny, a ja nie mam pomysłu czym go tu zaskoczyć.

Emiliab byłam u lekarza, ale z Pudziankiem - u kardiologa. Do okulisty idę jutro...
Kania jasne, że wybaczymy. Bądź na bieżąco na ile możesz i tyle.
No i zdrowia dla Ciebie i Oliwki.
I gratulacje ilości postów.
Wioli, makuc udanych i zadowalających wizyt u fryzjera.
Mi też by się przydał, ale jakoś nie mam weny ani siły.
Doris to fajnie, że taka impreza, super :-)

U mnie nadal sajgon i brak prezentów.

NAT współczuję przebojów z okiem :-(
KANIA gratki pokaźnej ilości postów :-)
ja właśnie się zbieram powoli do wyjścia. D. zostaje z Alicja także może uda mi się chociaż jakies prezenty jeszcze zakupić... tylko pomysłu nie mam na nie niestety

NAT współczuję przebojów z okiem :-(
KANIA gratki pokaźnej ilości postów :-)
ja właśnie się zbieram powoli do wyjścia. D. zostaje z Alicja także może uda mi się chociaż jakies prezenty jeszcze zakupić... tylko pomysłu nie mam na nie niestety
Ja również.
Makuc dziękuję, pochwalisz się fryzurą?
Udanych zakupów, a nuż coś wpadnie Ci fajnego w oko.

reklama
Do góry