Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
widziałam już tą grupę jakiś czas temu i po jej "czlonkach"
domyśliłam się mniej więcej o co chodzi,
Pewnie...najlepiej pisać o samych bzdetach,wszystkim słodzić,słowa szczerego nie wydobyć z siebie,bo zaraz się robi dym..
Szczerze?Nie mam już sił na to wszystko...zwyczajnie mnie przerosło,bo co by nie zrobić,zawsze będzie źle.
Pewnie...najlepiej pisać o samych bzdetach,wszystkim słodzić,słowa szczerego nie wydobyć z siebie,bo zaraz się robi dym...Sama nie jestem lepsza,wiem...
Nie wiem,jak to wszystko ugryźć i jak się zachowac w tej sytuacji...Musze jeszcze nad tym pomyśleć,bo chyba jakaś głupia jestem i nic nie rozumiem,o co już wszystkim chodzi...
Usiłowałam tłumaczyc,wyjaśniac,a i tak widac,że to do niczego dobrego nie prowadzi- znów tylko Kania i Emilka powiedziały,ze rozumieją...naprawdę...mam mętlik w głowie....

ale o dziwo boi sie jej dotykac bo go kuje ,wiec tylko podchodzi i sobie na nia patrzy.Nastroj w domu zapanował swiateczny ,wystroj tez ,jutro jedziemy kupic sobie ps3move pod choinke i ostatnie zakupy przedswiateczne
bo tego ryba nazwac nie mozna.