reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Sheeney ładne imiona. Ja na pierwsze zostawiłabym Tymek. :)
Mała_mi trzymam kciuki za zdanie egzaminu.
Nat czemu szczepieniem tak się martwisz? Przeciw czemu ma być ta szczepionka?
Happy rozumiem Twój punkt widzenia. I wiesz też czasem się zastanawiam czy za pomocą PW czy czegoś w tym rodzaju jedne drugiej nie obrabiają d...

Ja o pandze pamiętam, że to ryba, która wszystko zeżre czymkolwiek jej się nie nakarmi.
Kończę pić mini szampana i lecę zająć się sprawdzaniem prac.

reklama
mała Mi- nie chce i nie musze tłumaczyc obecności mamyagusi,bo nie mam zamiaru mówić publicznie o czyichś prywatnych sprawach.zreszta możecie miec satysfakcje,bo po przeczytani tego,co napisałyscie,od razu sie wypisała,co było do przewidzenia.Zadowolone????

tak na nią napadłyście,jakby nie wiem co zrobiła.A ja to wiem i reszta dziewczyn z grupy wie,że jej obecność tam była i jest potrzebna.no,ale co z tego...juz się wypisała,by was nie kłuć w oczy

happybeti ale nikt na nią nie napadł, po prostu chciałam wyjaśnienia dlaczego się znalazła w tej grupie skoro ja np nie pamiętam żeby brała udział w tym konflikcie.

Za chwilę każdy sobie będzie zakładał grupy bo jak widać tak będzie najłatwiej.

Idę kąpać Łukasza.

Ostatnia edycja:
Nie brała tu,na głownym,al;e tego wiedziec nie musiałyście...przecież są privy,nie?:cool:
a z tego co wiem,to juz funkcjonuja 3 grupy i jakos afery o nie nie ma- i co tu mówić o równych i równiejszych...:///

Ostatnia edycja:
E-lona w sumie nie wiem, zobaczę jutro - może odra/świnka/różyczka a może pneumokoki, a może nic, bo alergia nam się zaostrzyła :-(

z owej grupy i ja się już wypisałam.

reklama
wiecie co ja już zdurniałam czuję się jak dziecko w lesie, jaka druga grupa, czy nie wiem która. Wiecie co chyba jesteśmy dorośli i odpowiedzialni, mamy wychować nasze dzieci na mądrych ludzi, a jakoś widzę, że co niektórzy się zachowują gorzej niż dzieci, zabierają zabawki obrażeni i jakieś grupy tworzą. Trzeba być twardym i nie przejmować się tak wszystkim dosłownie, takie życie, nie jest lekko, wszędzie są jakieś konflikty i nie porozumienia, ale ważne, żeby umieć sobie radzić z pewnymi problemami. No ja mam nadzieję, że chociaż te mamy co tu są to będą się udzielać i normalnie zachowywać, a krytyka jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Przynajmniej nie mi.

Moje śpią, mam wolne do czasu pewnie aż Arek nie zacznie jęczeć w nocy, ale od kilku dni mi mniej mleka pije, chyba nadchodzi czas, że już nie będzie tak doił mleka jak kiedyś.

Do góry