• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Też zauważyłam, że sporo mamuś albo wcale, albo tylko sporadycznie tu wpada, ale myślałam, że to z powodu nadmiaru zajęć, a może jednak chodzi o to co tu się dzieje.

Makuc- ja mam nadzieję, tylko jak piszesz że masz dość forum to jakby mnie, no ale ja tak lubię sobie przygadać. Ja też nie chcę mieć dość naszego forum.

Natolin- ma tam misia i wszedł na niego, a ten misio taki większy jest i na jego głowie musiał stanąć, bo później kombinował znowu z nim i go przyłapałam jak na jego głowę wszedł, a ja mu zablokowałam łóżeczko, bo wyłaził a miał mieć drzemkę i on hyc na górę i jakoś przekoziołkować bo zawisł na łapce i poleciał na kolana i dwie ręce, dobrze, że zawisł i się trzymał, a ja nie zdążyłam go uratować, bo kwiczy i leciałam do niego zobaczyć co on kombinuje.

Kania tylko, że czasem mnie, a czasem mężowi lepiej wziąć opiekę. On to przynajmniej może urlop wziąć, a ja niestety nie :wściekła/y:
Kroma mam nadzieję, że Arkowi nic się nie stało. Jak kot na cztery łapy spadł.

mała mi i natolin- moja wina, bo on kombinuje i się podciąga a ja mu takiego psa włożyłam i mam teraz nauczkę, no ale już go nie ma :-)

E-lona- pierw na kolana i na łapki potem.

A ja w ogóle to jestem czasem kobieta nie myśląca, bo kiedyś jak mu wyjęłam szczebelki i wyłaził to, że by poszedł spać to mu z powrotem włożyłam te szczebelki ale tylko jeden środkowy i słyszę Arek ryczy, drze się a on utknął pomiędzy szczebelkami tylko głowa mu została. Czasem trzeba dobrze pomyśleć zanim się coś zrobi, bo by mi dzieciak kark sobie skręcił. A jak mi chciał wyjść bokiem w takim plastikowym krzesełku zaraz pod łokietnikiem jest dziura i on włożył tam jedną nogę, potem drugą i utknął w połowie pod pachami i ja nie mogłam go wyjąć a on się szarpie. Na szczęście jakoś go wyjęłam, ale miałam narobione w gaciach ze strachu.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry