reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

wlasnie powcinalam jak ogrzyca:))))))))))) drugie pranei sie skonczylo, zostalo mi jedno szybkie tzn same dzinsy. musze zmielic zupke mlodej na wieczor zeby miala gotowe jak przyjada.

NAT ta cisza doslownie mi glowe rozwala... nie nauczona jestem do takiej ciszy. nic nei wlaczalam ani radia ani tv,

ide wieszac pranie nr 2.

reklama
Dziulka jak nie lubisz ciszy to może trzeba było włączyć ten tv albo radio :-)
Ja się ubrałam w dres, w końcu święta ;-) i chyba pójdę na dwór chociaż mi się nie chce...

Hej! U mnie nadal kiepsko. Pol dnia leżałam w łóżku, bo tak słabo się czuję, gardło mnie boli, mam 38i2 stopnia gorączki. Maż chyba jutro pójdzie na L4, bo też kiepsko się czuje. No i takie mam święta w tym roku. Nie ma co.

Dzien dobry mowie i ja :-) Wstalam o dziewiatej, bo Adas tak pyskowal do kogos (misia?) w lozeczku, ze juz sie nie dalo "nie slyszec" :-D Chociaz malzonek np. nie slyszal, albo tylko udawal ze spi. Teraz za to naczynia zmywa... :-pa ja chyba pojde pod prysznic i wreszcie sie dzisiaj ubiore jak ludzie ;-)
Pogoda wciaz przepiekna, pelne slonce i znowu raczej cieplo. Dzisiaj koniecznie wychodzimy na spacer, juz nie ma to tamto

E-lona, zdrowka zycze! Ladnie sie zalatwiliscie rodzinnie... ale przynajmniej wszyscy w domku razem bedziecie troche :happy2:

Nat, juz sie nawet ubralas??? :-p

A w ogole to gdzie jest Rysia? Ciekawam, czy sie wyrobila ze sprzataniem przede mna... U nas tez juz raczej nie widac ze sprzatane, no, tylko te czyste okna zostaly i mnie tak ciesza! :-D

Mamaagusi, no to faktycznie wspolczuje tesciowej. Taka to tylko olac, bo nic wiecej. A maz nigdy nie reaguje jak tesciowa cie krytykuje?

reklama
hej. Agusia już położona. jak ją małż zapytał czy chce iść spać to rzuciła zabawki i pobiegła do łóżeczka więc ją położyliśmy. ładnie zjadła i teraz już chyba śpi albo prawie śpi. ciekawe czy jutro też tak długo pośpi. a naszej śwince coś się na uchu zrobiło i jak mi się nie uda jej samej wyleczyć to trzeba będzie do weta jechać a wolałabym tego uniknąć ehh. skoro Agusia już śpi to ja idę dalej poczytać coś ale najpierw zrobię kawę bo coś jakaś śpiąca jestem.
elonka zdróweczka, wygląda na to, że jednak jakiś wirus cię złapał:*
eliza reaguje ale nic nie dociera, no i małż potrafi olewać a ja niestety nie i zawsze sobie wszystko do serca biorę.

Do góry