reklama

Październikowe Mamy 2010

Wioli, Nat co powiedział to nie wiem, bo oni jacyś niechętni do stawiania diagnoz (chyba się boją, że się ośmieszą;P). Dzieciaki dostały bactrim, flegaminę, calcium i nie wiem czy ten bactrim w ogóle dawać. A ja powiedziałam od razu, że antybiotyku nie chcę i przepisał mi m.in. fervex. Z 5 pozycji kupiłam sobie 2.
Kroma a czemu nie będzie Ci wypadać mieć długich włosów?

reklama
e lona ja nie lubię starszych pań z włosami do pasa, i to prostowanymi, z tyłu liceum z przodu muzeum, wolę jak każdy ma fryzurę do swego wieku. dobra laski ja nie wiem czy wpadnę czy nie do nowego roku więc Stary rok przemija, coś uciekło już, ale bez obawy, nowy już nadchodzi czas, a więc bawcie i śmiejcie się w tę sylwestrową noc i każdego dnia, aby każdą chwilę wykorzystać, aby nic nie przepadło Ci. A ten nowy rok niech szczęście przyniesie, a więc żyjcie, bawcie i rozmnażajcie się. Szczęśliwego Nowego Roku!
fajerwerki.gif
Zobacz załącznik 420909

Ostatnia edycja:
Witam

emilia straszne te sny miałaś ale podobno na odwrót się je tłumaczy tak słyszałam,ja czasem mam sen i w tym śnie płaczę i jak się przebudzę to tak jakoś dziwnie się czuje nieswojo taka jakaś zapłakana.
e-lona zdrówka dla Laurki
happy współczuje nocki i oby to tylko ząbki były.
kroma jak dzieciaczki grzeczne były czy cały dzień rojberki?
makuc jak dzionek bez pracy?
natolin moja to znowu namietnie na fotel a z niego na ławę wchodzi i się cieszy jak nie wiem i babcię woła jak wejdzie żeby przyszła zobaczyć.
wioli straszne to co napisałaś,co to się na tym świecie dzieje normalnie strach z domu wychodzić czasami.
doris te obniżki to CZASAMI jedna wielka ściema,a dzieci to masz rację codziennie czymś nas zaskakują,Lenka też mało co mówi ale za to po swojemu nadaje jak kataryna a jak się kłóci z nami po swojemu poprostu śmiehc.
kania moja też się obcych boi i potrzebuje duuuzo czasu aby się oswoić,teraz brat S przyjechał na święta z Holandii i go omija szerokim łukiem.a co do napadów autoagresji to u nas takich nie ma jedynie zaczyna kwiczeć a tak to nic więcej ale rozumie co to złość bo jak mówię''pokaż jak się złościsz'' to piąstki zaciśnie mine do tego zrobi tylko jeszcze dźwięku nie wydaje

o matko to ja chyba na łyso się zgolę jak będę starszą panią chociaż dużo mi już nie brakuje a tak lubię moje włosy.

reklama
Elona tez tak pomyślałam baranek i heja
Oj kroma kroma ty staruszko nasza:-D nie mówi as ze po 60jestes:-D

Ikaa przypomnialas mi jak mój Bartek pokazywał jak się złości robił się przy tym czerwony jak burak czasem się bałam ze z tej złości kupę zrobi:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry