reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam wieczornie:-) DRugie podejscie do wyprzedazy zaliczam do udanych.W koncu udalo mi sie kupic kurtke i jeszcze jedna bluzke wiec fajnie
Kroma Ida to chyba musiałyscie przegapic jak dawałam zdjecia ze soba:-p
Co do dlugich wlosow tp ja chciałabym miec dlugie ,moze nie do pasa ale do połowy plecow ale niestety moje włosy sie nie nadaja do zapuszczania :-(

reklama
wioli prawie spadłam ze smiechu :-D
sheeney fajnie że zakupki udane a co do włosów to ja mam już do połowy pleców ale to przez to że nie mam kiedy fryzjera odwiedzić a raczej nie wiem do kogo iść bo moja fryzjerka wyjechała do innego miasta i tam mieszka i teraz mam problem kogo wybrać a grzywkę to sobie wczoraj obcinałam bo już na ślepia nie widziałam a wogóle to te moje włosy takie nijakie ni to proste ni kręcone i jak nie wyprostuje ich po umyciu to masakra stara baba jak nic.

a wogóle to nikogo nie ma gdzie Wy???????

Ostatnia edycja:
Ikaa
ja mam cienkie włosy i jak sa dłuzsze niz za ramiona to wygldaja jak nitki.Zreszta ostatnio to one w ogole sa straszne a grzywke kiedys mialam i chciałabym do tego wrocic Na pewno niebawem ktos sie pojawi..:-p

Ja właśnie przyszłam. Miałam otworzyć dsperadosa,ale jutro,jak wstaniemy,to jedziemy do tesco,więc chyba nie wypiję. Będzie więcej na jutro. Boszzzz,jutro sama będę pić alkohol.Przyjdzie jeszcze na chwilę świeżo upieczony tatuś,bo juz mu powiedziałam,że za zdrowie Dominika musimy się napić;-).

A ja wiem,jak wygląda sheeney;-)

Co do długości włosów,to też nie podobają mi się starsze panie(sprecyzuję-50-tki) w długich wlosach;-),więc ja już mam krótkie(no,półdługie,bo jeszcze kilka lat mi brakuje;-)). A ty,wioli spokojnie jeszcze możesz co najmniej ćwierć wieku pochodzić w długich:tak::-)

sheeney ja mam też cienkie ale i tak głównie chodzę w kitce bo tak mi najwygodniej a pozatym to brak czasu na układanie i jakoś specjalnie nie lubie i nie umiem.
a dziewczyny wrócą pewnie jak ja sobie pójde.

reklama
Bry wieczór, moje dziecko padło o 21.30 normalnie szok...dostałam popołudniu powera i wysprzątałyśmy z Oliwią całe mieszkanie włącznie z klatką królika, później Oliwia była już tak umęczona że nie mogła zasnąć, w końcu padła mi na rękach. Odłożyłam do łóżeczka i mąż miał ją na oku a ja wybrałam się na zakupy bo w lodówce jedynie światło było...nic za wiele nie kupiłam ale kasy poszło tyle że ho ho...

Mamaagusi, Nat, Ida
odnośnie mojego rtg kręgosłupa to wyszło nie za dobre, mam zmiany i czeka mnie rehabilitacja.
Emiliab u mnie bez rewelacji...
Doris bo ja taka zbłąkana owieczka jestem...
E-lona widzę, że wizyta taka łooo kurujcie się, coby Nowy Rok przywitać bez katarów, kaszlu i gorączki.
Sarisa a jak samopoczucie duchowe? Bo fizyczne z tego co czytam to super, chyba jakiegoś powera dostałaś ;-)
Nat życzę Ci, żebt Twoje sprawy poukładały się jak najszybciej i jak najlepiej.
Wioli a Ty gdzieś dziś wybyła??? Przecież Sylwek jutro !!! Zapuściłaś takie włosy wow jestem w szoku, wrzuć fotkę :-)
Sheeney z teco co widziałam na fotkach, to super wyglądasz więc nie dziwne że się mężowi w tak kuszącej bieliźnie pokazywałaś ;-) Fajnie że się udało poszaleć na zakupach ;-)
Dobranocka ściągnęłam Cię myślami na bb :-)
Ida napisałam w tym sensie, że takie tabsy nie są dla mnie, po prostu mój organizm się buntuje, dzięki za info odnośnie nurofenu na zatoki.
Kroma udanej imprezki jutro i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku.
Aniawa witaj !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry