reklama

Październikowe Mamy 2010

Emiliab
:** ,wiem ,ze ostatnio mało do Ciebie pisze ale zawsze mysle ;-) Mowisz,ze mialas dzisiaj sny o pogrzebie a a nie napisalam ale Ty mi sie dzisi sniłas.Miałam leciec gdzies Z Tomkiem(nie pamietam albo do Pl albo do UK)i zapomniałam w drodze na lotnisko biletu ale dobrze wyszło bo Ty powiedziałas,ze chcesz leciec z nami i pojechałismy z Toba do sklepu przed lotniskiem,żebyś mogła sobie kupic bilet :-p:-D:-D niby nic ale zapamietałam ten sen heheh
O i Kania sie pojawiła:-)

Ostatnia edycja:
reklama
To i ja się przywitam, ale na dłuższego posta dzisiaj nie ma szans :no:

tylko prześle całusy dla tych co o mnie pamiętają jeszcze troszke :*** Szczególnie dla kanii, sariski, doris i rysiaczka :*
A makuc to już mnie chyba nie lubie :-(

A co do Sylwka to już mi sie odechciało troche ... nie pamiętam kiedy ostatni raz nocke całą przespałam i jak sobie pomyśle że jutro na własną prośbe nocke zarwiemy to aż mi się odechciewa. Dlatego trzymajcie kciuki, żeby chociaż dzisiejsza nocka jakoś wmiare przespana była :sorry2:

Kolorowych snów dla wszystkich ... i mam nadzieje, że jutro uda mi się wpaść chociaż na chwilke coby życzonka złożyć :tak::-)

A co do Sylwka to już mi sie odechciało troche ... nie pamiętam kiedy ostatni raz nocke całą przespałam i jak sobie pomyśle że jutro na własną prośbe nocke zarwiemy to aż mi się odechciewa. Dlatego trzymajcie kciuki, żeby chociaż dzisiejsza nocka jakoś wmiare przespana była :sorry2:
Heh czuję dosłownie to samo, ale będzie dobrze !!!
E-lona tak byłam wczoraj, dostałam skierowanie na rehabilitację ale termin mam dopiero na połowę lutego. Dostałam jeszcze jakieś tabsy...

Się witam na chwile.......u mnie w pracy ło hoho sklep zoologiczny i ani deka żywego zwierzątka ani królia, szczurka, myszki a tak Zuzkowi chciałam pokazać no cóż pokazałam tylko puste witryny ...........w każdym razie wszystko zawiozłam teraz czekam na reakce góry...bo dziś to jakieś średnio decyzyjne osoby były...chyba wszyscy już świętują
Wioli jak ja Cię rozumiem z tymi włosami ;-) mam ich dużo , grube i proste w listopdzie 2009 ściałam na Boba a teraz mam już za łopatki i wybieram sie podciąć końcówki, ale wybrać się nie mogę
Kroma ja też nie lubię starszych pań z długimi włosami.........takiej to już przystoi fajna króciótka fryzurka a nie np. długi warkocz, czy rozpuszczone włosy.......bardoz fajnie to napisałam z tyłu liceum ............ heheheh...............BAWCIE SIĘ JUTRO SUPERAŚNIE I DLA CIEBIE WSZYSTKIERGO NAJ W TYM NOWYM 2012 roku

A u nas miało być kilka osób i sylwek z dzieciaczkami, ale dzieciaczki zachorowały i będzie kuzyn z żoną w takim stanie jak ja więc chłopaki jutro mogą rządzić :-)...

e-lona, :*

kania
, w takim razie z Tobie też życze przespanej nocki! A co do godziny zaśnięcia, to nasze dzieciaczki jak zwykle się zgrały ;-)

A mi nie przeszkadzają długie włosy u starszych osób pod warunkiem że są ładne i zadbane. Zresztą niezadbane włosy to i u młodej osoby źle wyglądają ;)

Ja całe życie mam długie, a wrećz bardzo długie swego czasu, włosy. Teraz mam takie za łopatki i to jest wg mnie taka średnia długość włosów, a najkrótsze jakie kiedykolwiek miałam to do ramion :)))No i do fryzjera się zawsze wybieram i wybieram i wybrać się nie moge, obecnie jakieś pół roku już :/

Dobra spadam teraz naprawde ...

Ostatnia edycja:
Roxi my wstępnie umówiliśmy się ze znajomymi na sylwka i odwołałam tą imprezkę, bo chorzy jesteśmy. Teraz się cieszę, bo spać pójdę wcześniej. Jakoś siedzenie do rana już nie dla mnie, ale cóż poradzić, starość nie radość.

reklama
Roxi to doberj nocki słoneczko, żebys jednak się jutro dobrze bawiła i wiesz co może jutrzejsza drzemka razem z Ptyśkiem co??
Kaniuś to uważaj na siebie...jak zmiany to nie za dobrze.......ja muszę na basen iść wkońcu, bo przecież miałam ćwiczyc i swój krzyż i co i wszystko na potem zostawiam ;-)
E-lona ja tez już nie lubie do rana siedzieć.....mam nadzieje, że jutro się wszystko skończy o 1 ;-) heheh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry