DZIULKA78
uzalezniona od BB
heja
)) za mna to juz w ogole nikt nie teskni....
dzisiaj wp racy calutk idzien, tylko pojesc do domu przyszlam. wieczorem jak wrocilam przed 21h, Leane na mnei czekala!!!!! nie chciala za chiny spac. wzielam ja na kolana a ona mi po francusku " mama guirlande" ( mama, girlanda!!!) i pokazala na girlande co wisi nad kuchnia!!!! szczeka walnela mi o podloge!!! przeciez to ciezki slowo!!! a na choinke mowi CHOKA albo CHOIKA. przytulalam ja cala szczesliwa a ona mi w gebe smoczek wpycha, zyrafke daje do calowania, glaszcze mnie po wlosach wsadza palec do ucha i haslo: " kaka". no taaak... matka se uszu nei wyczyscila to kaka....
a jutro nie wiem czy bede na BB wieczorem bo pracuje do 19.30 a potem moja mama bedzie u nas i bedziemy robic co??? zamowimy wielkie pizze !!!!!
DORIS padlam jak DODO nazwal Mikusia
)) polewka
)) jak tam bielizna???
)))))))
dzisiaj wp racy calutk idzien, tylko pojesc do domu przyszlam. wieczorem jak wrocilam przed 21h, Leane na mnei czekala!!!!! nie chciala za chiny spac. wzielam ja na kolana a ona mi po francusku " mama guirlande" ( mama, girlanda!!!) i pokazala na girlande co wisi nad kuchnia!!!! szczeka walnela mi o podloge!!! przeciez to ciezki slowo!!! a na choinke mowi CHOKA albo CHOIKA. przytulalam ja cala szczesliwa a ona mi w gebe smoczek wpycha, zyrafke daje do calowania, glaszcze mnie po wlosach wsadza palec do ucha i haslo: " kaka". no taaak... matka se uszu nei wyczyscila to kaka....
a jutro nie wiem czy bede na BB wieczorem bo pracuje do 19.30 a potem moja mama bedzie u nas i bedziemy robic co??? zamowimy wielkie pizze !!!!!
DORIS padlam jak DODO nazwal Mikusia
NAT spokojnie, ja ide na kopenhaska i to chyba na miesiac chocbym miala sie wsciec.musze zgubic te schaboszczaki....ostatnio tesciowej chlop stwierdzil ze schudlam od ostatniego razu (widzielismy sie w polwoie listopada). kurna chyba w uszach....Happybeti jesteś! Ojej, ale wieści smutne faktycznie, mam nadzieję, że to tylko zęby i że szybciutko Amelce przejdzie. Współczuję :-(
E-lona a Wam życzę, żeby katar w nic więcej się nie rozwinął. Może dlatego Laura nie mogła usnąć?
A ja chyba też się wybiorę na tę dietę kopenhaską po Nowym Roku, chociaż boję się jakoś...
Ale już nie mam siły na siebie patrzeć, a miłość do słodyczy jest silniejsza ode mnie. Wczoraj zjadłam tyle czekolady, że już mnie brzuch bolał, autentycznie!
A dzisiaj zjadłam już ponad pół opakowania wafelków torcikowych.
I wiecie co mój mąż powiedział? Że chyba mi zablokuje dostęp do konta, bo wszystko przejem...
zaczynam sie bac ze mnei przeswietliszNAT kiedyś się interesowałam odczytywaniem snów i ogolnie wszelkimi zawiłościami związanymi z naszą psychiką ;-)![]()
WIOLI jaka ulica i gdzie?????? moze znam???? ja pierdziele ale jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzień doberek witam się w lepszym humorze jeśli chodzi o moja psiapsiole jest z nią siostra z mężem i dziećmi i brat z rodzina tez przyjechał wiec wiem ze jest otoczona dobra opieka nie spuszczaja z niej wogole oka
Wczoraj na mojej ulicy gdzie mieszkałam poprzednia znaleźli martwa kobietę w mieszkaniu jej męża na tyłach domu jeszcze żyje a dziecko w śmietniku obok domu znaleźli ich z ranami po nozu cała dzielnica szumi moja sis pracuje obok ich domu otwierała sklep jak to ich znaleźli strach wychodzić z domu ja i tak wieczorem nie wychodzę ale teraz to i w dzień mam cykora Boże co to się dzieje na tym świecie

). 
oszaleli? 
mam nadzieję, że dzisiaj w nocy same dobre rzeczy Ci się przyśnią.
chyba, że to ja jakaś inna jestem? i nie-kobieca przy okazji, gdyż moje włosy długości więcej niż do ramion nigdy nie miały a i wtedy mocno mnie irytowały swoim jestestwem.
mniam.
to marzy mi sie fajna imprezka w wiekszym gronie.Ale za rok to juz na pewno gdzies pojedziemy
)
jestem pierwsza z rana? 
a nasze Szkraby to już chyba tak zakodowane w tych głowiznach mają, że zawsze jakoś upadek zamortyzować potrafią. No prawie zawsze - bo Alicja wczoraj niestety tego rady nie dała zrobić :-(