reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
A ja troche zła jestem,ze bedziemy jutro siedziec sami w domu...Rok temu tez tak było bo synek malutki ale w tym roku miało byc inaczej...I bedzie tak samo tyle,ze nawet szampana sie nie napije..Mielismy sie spotkac ze znajomymi ale laska ma skurcze od wczoraj ,zreszta jest w koncowce ciazy to na jej miejscu tez by mi sie nie chciało tyłka z domu ruszac

hejka:)a ja bym tu chętnie z Wami posiedziała ale moje dziecko jeszcze nie śpi więc mogę Wam tylko życzyć dobrej nocy (bo pewnie jak wróce to już wszystkie będziecie smacznie spały:tak:)i uciekam do mojego talibka:-D Buziaki dla Was:*

Roxannka pewnie telepatia znów zadziałała :-)
Kolorowych :-) i przespanych snów.
E-lona jaka starość, weź mi tu nie gadaj głupot, dobrej nocki.
Ikaa29 Tobie również życzę dobrej nocki.
Sarisa zatem w tak niewielkim gronie również życzę udanej zabawy :-) Mnie właśnie lekarz zalecił basen, aerobik. Też nie lupię siedzieć do rana, i mam nadzieję że max do 1-2 posiedzimy u tych sąsiadów.

Odnośnie włosów u "starszych pań" to dla mnie mogą mieć każdą długość, byle by były tak jak napisała Roxi ładne i zadbane. Ja noszę teraz takie na ala bob ścięte choć tak szybko mi rosną, że przez zimę zapuszczę a w lecie znów zetnę.

Rysia talibka ululaj i wracaj !!!
Sheeney we dwójkę też może być fajnie :-)
Myt w tamtym roku też w domu siedzieliśmy, w tym roku też tak miało być ale syn sąsiadki jest trochę przeziębiony i często w nocy się budzi, chciała oszczędzić nam ciągłego budzenia przy tym Oliwii. Więc mąż pogadał z mamą i przyjedzie do Oliwii a my pójdziemy do nich, jeszcze z innymi sąsiadami. Mam nadzieję że będzie spoks :-)

Ostatnia edycja:
Hej.Wybaczcie,że Was zaniedbuję.Nasz Krzyś trochę lepiej,nie pogorszyło się i antybiotyk nie jest potrzebny i to mnie bardzo cieszy.nadal ma katar,ale mniejszy,to już dziś piąty dzień więc mam nadzieję na poprawę.I uważam,że pięknie sobie radzi,chociaż nie znosi ściągania i jak mnie widzi z fridą to ucieka i płacze,ale i tak dzielnie to wszystko znosi.A my z mężem...hmmm żeby nie bylo za pięknie,oboje się rozchorowaliśmy,katar,kaszel,gardło i takie tam;-)ehh,gdyby nie moja mama to chodziłabym chyba na rzęsach.Teraz już uciekam ale obiecuję,że będę częściej jak tylko się nam polepszy i czasu będzie więcej,chociaż u mnie ostatnio to ciągle coś wypada:sorry2:No ale niech to będzie jedno z moich postanowień noworocznych - być częściej na BB:tak:Buziaki dla wszystkich,jutro biorę się za nadrabianie Was papa

CzarodziejkaM zdrówka dla całej rodzinki na tym starym roku.

Zmykam do łóżeczka, tzn. jeszcze muszę sobie je pościelić i żegnam się z Wami życzeniami (gdyby mnie jutro nie było)

Życzę Wam w Nowym Roku aby wszystkie plany, nawet te wydające się abstrakcyjne, udało się zrealizować.Szczęścia. dzięki któremu te zamierzenia będą realne.
Zdrowia, które pomoże w ich realizacji.
Pieniędzy, bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym.
I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry